“На дуді ігрок”: з’ясувалося, чим займеться терорист Стрєлков у колонії, в мережі насміхаються

Терорист Ігор Гіркін (Стрєлков), який перебуває у російській в’язниці за критику диктатора Володимира Путіна, працюватиме швакою у колонії. Він виготовлятиме службовий зимовий одяг, у тому числі для російських військових.

Про це повідомив Telegram-канал Mash. Зазначається, що18 липня Стрєлкова етапували до виправної колонії № 5 Кірово-Чепецька в Кіровській області.

За словами адвоката ув’язненого Олександра Молохова, ця установа стане останньою точкою його етапу. Він додав, що ця колонія призначена для колишніх співробітників силових структур.

“Ігор уже працює в колонії на швейному виробництві, різьбяром. Раніше він ніколи не скаржився на зір, тепер же просить привезти йому окуляри з діоптріями — у цій роботі багато дрібних деталей “, — розповіла у свою чергу дружина терориста Мирослава Регінська.

Нагадаємо, що у січні 2024 року Стрєлкова засудили до чотирьох років колонії загального режиму у справі про публічні заклики до екстремістської діяльності.

За деякими даними, затримання проводилося за заявою колишнього співробітника ПВК “Вагнер”. Сам Стрєлков стверджував, що його переслідування пов’язане з публікаціями в Telegram-каналі, які стосувалися Криму та забезпечення військовослужбовців.

Мережа вже відреагувала на новину. Користувачі стали жартувати над Гіркіним: “Діряві труси від куль зашиватиме за пачку сигарет еххх ось він якийсь герой Росії”; “Навальний теж працював швачкою, а потім …. відрив тромбу”; “Пішов на підвищення”; “Хочу панамку від Стрєлкова!!!))) Впевнений, що буде дуже неповноцінна!)))”; “Вдень швець, вночі на дуді гравець”.

Ольга Степанова

Recent Posts

Київ піднявся на перше місце в світі за забрудненістю повітря: не виходьте на вулицю

Через пожежі в екосистемі на Київщині українська столиця посіла перше місце в світі за рівнем…

47 секунд ago

Ізраїль близький до початку наземної війни в Лівані — WSJ

Хвиля смертоносних вибухів пейджерів та інших електронних пристроїв, які носили бойовики в Лівані, різко посилила…

10 хв. ago

Не мають законної сили: через які повістки не зможуть покарати

В Україні триває процес загальної мобілізації, під час якого територіальні центри комплектування активно розсилають повістки…

23 хв. ago

На замітку господиням: 3 помилки, які зіпсують пасту карбонара

Під час приготування пасти карбонари чи болоньєзе можна допустити деякі помилки, які зіпсують смак страви.…

33 хв. ago

ЄС закликав виконати ордери на арешт Путіна

Євросоюз закликав усі держави, які ратифікували Римський статут, виконувати свої зобов'язання. Зокрема йдеться про арешт…

45 хв. ago

Чи може ТЦК передати повістку через родичів: юрист дав пояснення

Військовослужбовці ТЦК не можуть передати повістку військовозобов'язаному через родичів. Якщо це сталося, то документ не…

1 годину ago