Суд планує арештувати активи Трампа

У політика залишилося лише чотири дні, щоб знайти гроші для сплати своєї частини судового рішення – 454 мільйонів доларів плюс відсотки.

Однак адвокати Трампа вже заявляли, що гроші знайти не вдалося.

Генеральна прокуратура Нью-Йорка зробила перший крок до арешту активів експрезидента США Дональда Трампа, оприлюднивши судові рішення в окрузі Вестчестер. У цьому окрузі розташований гольф-курорт і приватний маєток колишнього президента, відомий як Seven Springs, повідомляє CNN.

Раніше суд постановив, що Трамп, компанія Trump Organization і топ-менеджери, включно з двома синами Трампа – Еріком і Дональдом-молодшим – несуть відповідальність за шахрайство після змови з метою зміни статків колишнього президента для отримання податкових і страхових пільг. Суддя наказав їм виплатити загалом 464 мільйони доларів плюс відсотки.

У Трампа є лише чотири дні, щоб знайти гроші для сплати своєї частини судового рішення – 454 мільйонів доларів плюс відсотки -до того, як генеральна прокурорка Нью-Йорка Летиція Джеймс почне арешт його активів. Якщо Трамп внесе заставу, виконання судового рішення буде автоматично призупинено, поки колишній президент подаватиме апеляцію на рішення суду.

Джеймс заявила, що якщо Трамп не матиме коштів для сплати, її офіс має намір шукати “механізми примусового виконання судового рішення”.

Однак, у понеділок адвокати Трампа заявили, що йому не вдалося знайти готівку на заставу для забезпечення судового рішення.



Лисенко Катерина

Recent Posts

Українці вирішили заробити на чергах у ТЦК: за скільки продають місце в Києві

Після набуття чинності новим законом про мобілізацію у багатьох ТЦК по всій Україні спостерігається наплив громадян. Черги…

6 хв. ago

Українці заплатять за зруйновані енергообєкти олігархів: підвищено тарифи на електроенергію

Сьогодні Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) прийняла нові…

11 хв. ago

У Німеччині знову здійснено напад на українського підлітка

У німецькому місті Дортмунд Рурського району 15-річний підліток з України отримав ножові поранення. Про це повідомляє Bild.…

14 хв. ago

Відключення світла 21 травня – хто і коли буде без світла – заява Укренерго

У вівторок, 21 травня, в усіх українських регіонах запровадять графіки відключення електропостачання. Вони торкнуться як промислових,…

26 хв. ago

У Раді вже цього тижня можуть ухвалити нові кадрові зміни: яких міністерств торкнуться

У Верховній Раді на цьому пленарному тижні можуть ухвалити низку кадрових рішень. Зокрема, депутати можуть обрати…

33 хв. ago

Через мобілізацію: на кордоні затримали брата скандального експрокурора

У четвер, 16 травня, на пункті пропуску "Шегині – Медика", що на кордоні з Польщею…

44 хв. ago