Ілон Маск таємно відвідав Білий дім: розкрили причину візиту

Мільярдер Ілон Маск у вересні минулого року таємно відвідував Білий дім, щоб обговорити з американськими чиновниками перспективи та ризики розвитку штучного інтелекту.

Про це повідомляє NBC News .

У журналі відвідування Білого дому йдеться про те, що його зустріч проходила в західному крилі комплексу, і що з ним також був присутній Рохан Патель , старший керівник відділу державної політики Tesla.

Раніше того ж дня Маск та інші керівники технологічної галузі зустрілися із законодавцями та журналістами на Капітолійському пагорбі на саміті зі штучного інтелекту. Згідно з протоколами, його зустріч у Білому домі відбулася о 16:00. Маск протягом багатьох років скаржився, що чиновники Байдена ігнорують його та його компанії.

Білий дім заявив, що на зустрічі йшлося про штучний інтелект. У Вашингтоні також підтвердили, що це був єдиний візит Маска за час президентства Джо Байдена , також зазначається, що президент не зустрічався з мільярдером.

Представник Білого дому Робін Паттерсон заявила ця зустріч «була однією з багатьох зустрічей із лідерами у сфері технологій, наукових кіл, уряду та громадянського суспільства».

“Адміністрація Байдена-Харріса ясно дала зрозуміти керівникам технологічних компаній, що компаніям необхідно забезпечити безпеку своєї продукції, перш ніж вона буде представлена ​​публіці”, – сказала Паттерсон.

Лисенко Катерина

Recent Posts

Нестача сну та постійні походи “на каву” – доріжка до тупості: сенсація від вчених

Кожен із нас хоч раз у житті стикався з ситуацією, коли через переробки, навчання, безсоння…

3 години ago

Названо три найкрасивіші жінки планети: визначали за формулою Леонардо да Вінчі

Експерти проаналізували обличчя зірок шоубізнесу, щоб виявити риси, які найбільше відповідають золотому перетину. У результаті…

3 години ago

Шукають пів трильйона гривень на війну і працівників ТЦК, яких майже 100 тисяч – нардепка

Народна депутатка Мар’яна Безугла вважає, що озвучена потреба у пів трильйона гривень, яких бракує для…

3 години ago

ФОПам в Україні запропонують купити бронь від мобілізації: які варіанти готують

В Україні ще не діє економічне бронювання від мобілізації ні для юросіб, ні для фізосіб-підприємців (ФОП). Тобто "ФОПи поки…

3 години ago

Зловживання на 12 мільйонів: оголосили підозру колишнім нардепу та заступнику міністра енергетики

Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура оголосили про підозру колишньому народному депутату, колишньому заступнику міністра та…

3 години ago

Мобілізація по-новому: хто отримає право на виїзд за кордон з 1 серпня

На початку кожного місяця на українців, традиційно, чекають різні зміни у тих чи інших сферах…

3 години ago