Хворі на рак Кейт Міддлтон і Чарльз III згуртувалися, щоб повернути в сім’ю “блудного сина”

Король Великої Британії Чарльз III зі своєю невісткою Кейт Міддлтон, які останні місяці борються з раком, ведуть таємні переговори про те, щоб нарешті прибрати королівський розкол між принцом Гаррі та іншими членами монаршої родини, включаючи принца Вільяма.

Як повідомляє RadarOnline, за інформацією джерел, цей крок було зроблено після того, як з’явилися чутки, що Гаррі хоче примиритися з родичами, але не знає, як до цього підступитися. Чарльз і Кейт намагаються знайти компроміс, який би сприяв миру в сім’ї. Проте ситуація ускладнюється напруженими стосунками принца Вільяма із молодшим братом.

Повідомляється, що Вільям, як і раніше, усунений і не зацікавлений у поверненні Гаррі, про що свідчить відсутність їхньої взаємодії на нещодавньому похороні спільного дядька Роберта Феллоуза.

Експерти вважають, що герцог Сассекський своєю поведінкою намагається показати, що він хоче покласти край своєму вигнанню. Відомо, що 30 вересня Гаррі стане почесним гостем на щорічній церемонії вручення премії WellChild Awards у Лондоні — благодійної організації, яка підтримує тяжкохворих дітей та молодих людей з обмеженими можливостями.

Нагадаємо, що Кейт Міддлтон у березні повідомила, що у неї діагностували рак і що вона проходитиме “профілактичну хімієтерапію”. У вересні герцогиня поділилася, що закінчила 9-місячний курс. Про це вона повідомила за допомогою зворушливого відеоролика, в якому ЗМІ знайшли “приховані послання”.

Коломієць Надія

Recent Posts

РФ, ймовірно, втратила 750 тисяч снарядів, це тримісячний запас, – естонська розвідка

На складах у Тверській області було знищено приблизно тримісячний запас боєприпасів для російської армії. Це матиме…

3 хв. ago

Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці

У Нідерландах спостерігається помітна тенденція до посилення міграційної політики. Влада країни планує ввести одні з…

12 хв. ago

Мобілізація в України: що очікує чоловіка, який відмовився від повістки

Під час перевірки ВОД у громадських місцях, уповноважені представники ТЦК або поліції можуть вручити повістку військовозобов'язаному. Проте…

15 хв. ago

Школярам встановлять нові правила відвідування уроків: за що суворо каратимуть

У Міністерстві освіти України розглядають ініціативу скоротити максимальний термін відсутності дитини в школі без поважної…

22 хв. ago

Нові правила перевірки документів та видачі повісток: які зміни готують українцям

В Україні готують зміни до законодавства стосовно перевірки військово-облікових документів та отримання повісток. Омбудсман Дмитро Лубінець опублікував інфографіку,…

38 хв. ago

Водіїв попередили: вікові обмеження можуть залишити вас без авто

Українські водії старшого віку можуть зіткнутися з новими правилами керування транспортними засобами. У Верховній Раді…

47 хв. ago