Кейт Міддлтон звинуватили у симуляції раку: коментарі лікаря-онколога

З початку 2024 року, коли британська принцеса Кейт Міддлтон перенесла планову абдомінальну операцію, вона нагадувала про себе всього кілька разів. У березні на відео підтвердила, що у неї виявили рак і тепер вона проходить курс лікування, а напередодні Trooping the Colour повідомила, що їй стає то краще, то гірше. І якщо раніше джерела з близького оточення британської королівської родини розповідали, що через агресивні препарати, які приймає дружина принца Вільяма, у неї почало випадати волосся, то тепер деякі засумнівалися, що Кейт Міддлтон взагалі хворіє.

Принцеса з’явилася на параді на честь дня народження короля і мала дуже гарний вигляд. Хіба що втома у погляді та зайва худорлявість видавали, що вона не зовсім здорова. Кетрін запідозрили у симуляції раку, мовляв, ця причина була потрібна, щоб приховати пластичну операцію. Адже згідно з королівським протоколом, будь-яке втручання у зовнішність заборонено.

Втома у погляді. Фото: Getty Images

Хірург-онколог, який вирішив зберегти своє ім’я в таємниці, докорінно не згоден із цими домислами.

«Хіба можна поставити діагноз по зовнішньому вигляду хворого?» – запитує фахівець.

Рак прямої кишки, а джерела запевняють, що у Кейт Міддлтон саме такий різновид онкологічної хвороби, візуально помітний лише на останній стадії.

«Все залежить від стадії, де виявили хворобу. Якщо це була початкова, перша-друга стадія, вона підлягає радикальному лікуванню. Плюс курс променевої радіотерапії. Якщо вчасно радикально провели лікування, то, в принципі, людина відновлюється швидко і на лобі таке не написано. А ось на четвертій стадії метастази йдуть у всі органи, постійні курси хімієтерапії виснажують організм, виводиться колостома. Таке позначатиметься на зовнішності», – каже лікар.

Зайва худорлявість. Фото: Getty Images

Аргумент, що після хімієтерапії випадає волосся, онколог теж відкидає. Тільки 2-3 сеанси хімієтерапії провокує випадання волосся, брів. Якщо йдеться про наступні курси, то організм адаптується і все швидко відновлюється.

«Волоси відростають і вже не реагують. Зазвичай, носять короткі стрижки, але в її випадку може бути перука. До того ж якщо після операції та курсу хімієтерапії минуло пів року, то зовні це майже непомітно», – сказав лікар.

Королівська сім’я дивиться на парад. Фото: Getty Images

Нещодавно джерела зробили тривожну заяву про те, що після параду Trooping the Colour стан Міддлтон різко погіршився. Експерт Кеті Ніколл наголосила: дружина принца Вільяма витратила багато сил і тепер їх відновлюватиме під наглядом лікарів.

«У ній є щось від лебедя: всі бачать, як вона елегантно ковзає поверхнею, але насправді під водою вона несамовито гребе».

У ній є щось від лебедя. Фото: Getty Images
Ольга Степанова

Recent Posts

Отримає кожен учень: школярів чекають нові правила

Міністерство освіти і науки України продовжує реалізовувати нові ініціативи в рамках комплексної політики в сфері…

14 хв. ago

На аукціоні продали останню річ збанкрутілого мільйонера: що це було

Дії суду в Китаї, який виставив на аукціон пляшку безалкогольного напою як останню річ, що…

16 хв. ago

Щодо України розгортається “війна сигналів”, через місяць буде розвилка — військовий аналітик

Ключові союзники України зможуть представити свою стратегію щодо завершення війни лише після обрання нового президента США та…

18 хв. ago

Викрадені Росією артефакти культурної спадщини помічено на міжнародному чорному ринку

Викрадені з українських музеїв та археологічних пам'яток експонати та артефакти вже почали з'являтися на міжнародному…

29 хв. ago

Є відстрочка чи бронь, але прийшла повістка: що робити

Потрібно прибути до територіального центру комплектування та соціальної підтримки навіть тоді, коли людина має відстрочку або…

32 хв. ago

Доведеться розщедритися. В Україні зросли тарифи на паспортні та міграційні послуги

В Україні з 7 жовтня зміниться вартість оформлення паспорта та деяких інших документів. Це також стосується обміну…

35 хв. ago