Дім на колесах: чоловік ночує в машині та збирає гроші на поїздки до коханої

35-річний продавець із Китаю, який втратив усе в повені, спить у машині, щоб накопичити грошей на щотижневі поїздки до подруги, яка живе за 500 км від нього. Про це пише SCMP.

Любов не знає меж, і чоловік на прізвище Хуанг показав, який вигляд має справжня відданість. Щоб зберегти стосунки на відстані, продавець, який працює в Пекіні, перетворив свій автомобіль на будинок, щоб накопичити грошей для зустрічей зі своєю коханою. Кожні вихідні він проїжджає 500 км, щоб побачитися зі своєю дівчиною в провінції Шаньсі на півночі Китаю.

Хуанг щоп’ятниці подорожує потягом між Пекіном і містом Тайюань провінції Шаньсі, залишаючи машину в столиці Китаю на час свого повернення.

Щоб заощадити гроші, він спить у своєму автомобілі площею 1,5 квадратних метрів на розкладному ліжку на задньому пасажирському сидінні. Хуанг уже 12 років є “пекінським волоцюгою” — людиною, яка живе за містом і приїжджає до столиці на роботу.

Однак до минулого літа він жив у селі на околиці Пекіна, сплачував щомісячну оренду в розмірі 2000 юанів (11 тисяч гривень), допоки найсильніша за 140 років регіональна повінь не знищила його житло та все, що йому належало. Після цього він вирішив переїхати у свою машину, тому що оренда квартири поруч з офісом у центрі міста коштувала б щонайменше 10 000 юанів (55 тисяч гривень), чого він не міг собі дозволити.

Щоб зберегти стосунки на відстані чоловік перетворив свій автомобіль на будинок Фото: Weibo

Тепер, живучи в машині, чоловік зазвичай добирається до роботи за 20 хвилин і максимально використовує кожен сантиметр автомобільного простору. Він веде карту, на якій зазначає місця, де можна припаркуватися на ніч без штрафу, і приймає душ у громадських туалетах і на спортивних стадіонах.

У підлокітнику між сидіннями водія і переднього пасажира знаходиться високий стакан для підігріву води, а з боку переднього пасажира — розетка. У багажнику зберігається розкладне ліжко для нічного сну. Він зберігає спальний мішок у боксі на даху, який допомагає йому пережити зиму.

Хуанг каже, що йому більше подобається жити в машині, ніж в орендованих квартирах без вікон, які раніше були йому по кишені. Хоча його дівчина спочатку переконувала його знайти іншу квартиру, пізніше вона змирилася з його способом життя.

“Зрештою, знімати житло наодинці в Пекіні не має особливого сенсу. Дім — це місце, де є сім’я”, — пояснив чоловік.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

47 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

49 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

50 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

1 годину ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

1 годину ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

1 годину ago