Дім на колесах: чоловік ночує в машині та збирає гроші на поїздки до коханої

35-річний продавець із Китаю, який втратив усе в повені, спить у машині, щоб накопичити грошей на щотижневі поїздки до подруги, яка живе за 500 км від нього. Про це пише SCMP.

Любов не знає меж, і чоловік на прізвище Хуанг показав, який вигляд має справжня відданість. Щоб зберегти стосунки на відстані, продавець, який працює в Пекіні, перетворив свій автомобіль на будинок, щоб накопичити грошей для зустрічей зі своєю коханою. Кожні вихідні він проїжджає 500 км, щоб побачитися зі своєю дівчиною в провінції Шаньсі на півночі Китаю.

Хуанг щоп’ятниці подорожує потягом між Пекіном і містом Тайюань провінції Шаньсі, залишаючи машину в столиці Китаю на час свого повернення.

Щоб заощадити гроші, він спить у своєму автомобілі площею 1,5 квадратних метрів на розкладному ліжку на задньому пасажирському сидінні. Хуанг уже 12 років є “пекінським волоцюгою” — людиною, яка живе за містом і приїжджає до столиці на роботу.

Однак до минулого літа він жив у селі на околиці Пекіна, сплачував щомісячну оренду в розмірі 2000 юанів (11 тисяч гривень), допоки найсильніша за 140 років регіональна повінь не знищила його житло та все, що йому належало. Після цього він вирішив переїхати у свою машину, тому що оренда квартири поруч з офісом у центрі міста коштувала б щонайменше 10 000 юанів (55 тисяч гривень), чого він не міг собі дозволити.

Щоб зберегти стосунки на відстані чоловік перетворив свій автомобіль на будинок Фото: Weibo

Тепер, живучи в машині, чоловік зазвичай добирається до роботи за 20 хвилин і максимально використовує кожен сантиметр автомобільного простору. Він веде карту, на якій зазначає місця, де можна припаркуватися на ніч без штрафу, і приймає душ у громадських туалетах і на спортивних стадіонах.

У підлокітнику між сидіннями водія і переднього пасажира знаходиться високий стакан для підігріву води, а з боку переднього пасажира — розетка. У багажнику зберігається розкладне ліжко для нічного сну. Він зберігає спальний мішок у боксі на даху, який допомагає йому пережити зиму.

Хуанг каже, що йому більше подобається жити в машині, ніж в орендованих квартирах без вікон, які раніше були йому по кишені. Хоча його дівчина спочатку переконувала його знайти іншу квартиру, пізніше вона змирилася з його способом життя.

“Зрештою, знімати житло наодинці в Пекіні не має особливого сенсу. Дім — це місце, де є сім’я”, — пояснив чоловік.

Ольга Степанова

Recent Posts

Користувачі Apple масово скаржаться на iOS 18: як оновлення “вбиває” iPhone

Користувачі iPhone масово скаржаться на проблеми зі смартфонами – швидко розряджається батарея. Ця проблема з'явилась…

8 хв. ago

Обмежено придатних українців до 25 років не братимуть до війська: що буде з уже мобілізованими

В Україні припинять мобілізацію обмежено придатних чоловіків віком до 25 років. Відповідний указ видасть Міністерство…

17 хв. ago

“Він просто геній”: пілот-віртуоз посадив літак лише з одним робочим колесом в шасі (відео)

Пілот-віртуоз здійснив "хрестоматійну" аварійну посадку на одному колесі. На драматичних кадрах можна побачити, як літак…

26 хв. ago

Стали відомі нові подробиці про загибель батискафа Titan і його екіпажу

Берегова охорона США опублікувала кадри загибелі підводного човна Titan після його смертоносного вибуху в червні…

39 хв. ago

Більшість працівників ТЦК не були на війні, – боєць із 3 ОШБр

У Третій окремій штурмовій бригаді (3 ОШБр) розкритикували жорсткі дії, які іноді застосовують працівники ТЦК,…

46 хв. ago

Генштаб Ізраїлю затвердив план наступу на Ліван – Israel National News

Начальник Генерального штабу ЦАХАЛу генерал-лейтенант Герці Халеві провів оцінку ситуації в північному командуванні за участю…

58 хв. ago