“Я так і зроблю”: принц Вільям уперше висловився про онкологію Кейт Міддлтон

Принц Вільям дав зворушливу обіцянку щодо Кейт Міддлтон, а принц Гаррі розповів про вчинок Карла III, який розлютив його. Які відомі останні новини про королівську сім’ю на сьогодні?

Що за обіцянку дав принц Вільям

Під час поїздки в місто Санбері-на-Темзі до спадкоємця британського престолу підійшли учасники благодійного заходу і передали йому листівки для Міддлтон. У записках звучать побажання якнайшвидшого одужання принцесі Уельській. Крім того, жінка на ім’я Рейчел звернулася до 41-річного Вільяма і закликала його наглядати за дружиною, яка страждає від раку.

“Я так і зроблю”, – запевнив її принц Вільям.

Через що принц Гаррі злиться на батька

Агентство The Mirror повідомило, що молодший син короля Великої Британії Карла III розлютився на батька, коли той виселив спадкоємця і Меган Маркл із котеджу Фрогмор. За словами королівського експерта і біографа Тома Квінна, принца Гаррі сильно зачепило це рішення монарха.

“Гаррі був розлючений і плакав через те, що його виселили з Фрогмора. Він відчував, що його батько не мав на це права і що це було чистою помстою”, – заявив співрозмовник агентства.

Принц Гаррі і Маркл були змушені покинути котедж, після того як у березні 2023 року на книжкових полицях з’явилися мемуари герцога Сассекського “Запасний” (Spare). Як пише The Mirror, тоді король попросив свого сина і його дружину покинути Фрогмор-котедж.

Чому Міддлтон стає популярнішою за Діану

Королівський оглядач Ліз Джонс з британської газети Daily Mail вважає, що Міддлтон стає популярнішою за леді Діану Спенсер. Виступаючи на The Reaction, ток-шоу The Mail про поточні події, ведуча і оглядачка Сара Вайн сказала, що “принцеса Уельська швидко стає такою ж популярною, якщо не більше, ніж інша принцеса Уельська”.

Раніше зазначалося, що Маркл і Міддлтон повторюють культові образи покійної свекрухи за рекомендацією палацу. У розмові з таблоїдами журналіст і королівський біограф Омід Скобі розповів, що це стало своєрідною “фішкою” британської монаршої родини.

“За останні 13 років наслідування Діани стало фішкою британської королівської сім’ї. Хоча за життя у неї були складні стосунки з Єлизаветою II, зараз її постать використовується для популяризації монархії. Наприклад, у правильний момент відсилання до аутфіту Діани перетворюється на зворушливий жест. На жаль, система, яка згубила її, зараз користується її славою в корисливих цілях”, – заявив Скобі.

Чи правда, що принц Гаррі поїхав до США

The Guardian повідомило, що принц Гаррі офіційно підтвердив своє резидентство США. Агентство зазначає, що це зізнання підкреслює зростаюче відчуження принца від Великої Британії, після того як він і його дружина чотири роки тому відмовилися від королівських обов’язків. Документація була отримана Реєстраційною палатою, урядовим агентством, яке курирує реєстрацію британських компаній.

“Цього тижня туристична компанія, яку він контролює, подала документи, які інформують британську владу про те, що він переїхав і тепер “зазвичай проживає” у Сполучених Штатах. Документи було подано Travalyst Ltd, компанією, щонайменше 75% якої належить Гаррі та яку було засновано 2020 року з метою “сприяти глобальному усвідомленню важливості сталого туризму””, – йдеться в публікації.

Гаррі та його американська дружина переїхали жити на віллу в багатому анклаві Монтесіто (Південна Каліфорнія) 2020 року. Відтоді принц неодноразово критикував королівську сім’ю, включно зі звинуваченнями в неусвідомленому расизмі, які, зокрема, увійшли до сценарію серіалу Netflix. Перекладено за допомогою www.DeepL.com/Translator (безкоштовна версія)

Ольга Степанова

Recent Posts

Дешеві, але руйнівні: російські КАБи знищують міста в Україні, – BBC

Росія дедалі частіше використовує плануючі бомби - дешеві, але дуже руйнівні боєприпаси - для просування свого наступу…

11 хв. ago

Після двох років перерви. Ракета Blue Origin знову виведе туристів в космос

Туристична ракета Blue Origin знову готова вивести пасажирів на край космосу. Це станеться вперше за…

20 хв. ago

Чоловіків до 25 років мобілізують на війну в травні: кого це стосується

В Україні зменшили призовний вік до 25 років. Проте існують випадки, коли молодших осіб можуть…

25 хв. ago

Прогноз погоди з 20 по 26 травня. В Україні починається літо

Цього тижня, з 20 по 26 травня, очікується прогрівання повітря у більшості областей країни. Про це повідомляє Укргідрометцентр. Синоптики прогнозують,…

29 хв. ago

“Хотів би приїхати до України”: Ф’юрі зворушливо звернувся до Усика після бою за “абсолюта”

Колишній чемпіон світу в надважкій вазі Тайсон Ф'юрі після завершення бою за звання абсолютного чемпіона світу зворушливо звернувся до свого…

31 хв. ago

Тинний шантажує і вимагає від влади негайно підняти українця тариф на світло аж до 4 грн/кВт-г

Рішення щодо перегляду тарифу на електроенергію для населення перезріло на 5-7 років. Про це заявив…

33 хв. ago