Розкрито несподіване хобі пʼятирічного принца Луї

23 квітня 2024 року найменшому спадкоємцю принца та принцеси Уельських виповниться 6 років. Хлопчик доволі активний і емоційний на публіці, проте вже має серйозні захоплення.

Стало відомо, яке несподіване хобі є в принца Луї. Про це пише Hello Magazine.

Напередодні принц Вільям відновив виконання королівських обов’язків після того, як провів майже місяць у Норфолку зі своєю дружиною Кейт Міддлтон та їхніми трьома дітьми під час великодніх канікул.

Під час візиту до благодійної організації з розподілу їжі Surplus to Supper у графстві Суррей майбутній король Великої Британії розкрив один з інтересів свого молодшого сина Луї.

Під час знайомства з членами благодійної організації, яка працює в крикетному клубі Санбері, син Чарльза ІІІ зізнався, як сильно пʼятирічний принц Луї любить крикет.

Любов до спорту найменшого спадкоємця принца та принцеси Уельських не дивна, оскільки їхня родина є великими фанатами футболу, регбі та тенісу. В останні роки Кетрін та Вільям супроводжували своїх старших дітей, десятирічного Джорджа та восьмирічну Шарлотту, на деяких великих подіях, включаючи Євро-2020, Ігри Співдружності 2022 та тенісний турнір Вімблдон.

Зазначимо, що 23 квітня 2024 принцу Луї виповниться 6 років. Його мама Кейт Міддлтон наразі бореться з онкологією, про що стало відомо за кілька тижнів до цього.

Кейт Міддлтон та принц Луї Фото: princeandprincessofwales/instagram
Ольга Степанова

Recent Posts

Авіакатастрофа із президентом Ірану: чи вижив Раїсі після падіння гелікоптера

Іранські ЗМІ повідомляли, що президент їхньої країни Ебрагім Раїси вижив після “жорсткої посадки” гелікоптера, на борту…

6 хв. ago

Дешеві, але руйнівні: російські КАБи знищують міста в Україні, – BBC

Росія дедалі частіше використовує плануючі бомби - дешеві, але дуже руйнівні боєприпаси - для просування свого наступу…

18 хв. ago

Після двох років перерви. Ракета Blue Origin знову виведе туристів в космос

Туристична ракета Blue Origin знову готова вивести пасажирів на край космосу. Це станеться вперше за…

27 хв. ago

Чоловіків до 25 років мобілізують на війну в травні: кого це стосується

В Україні зменшили призовний вік до 25 років. Проте існують випадки, коли молодших осіб можуть…

32 хв. ago

Прогноз погоди з 20 по 26 травня. В Україні починається літо

Цього тижня, з 20 по 26 травня, очікується прогрівання повітря у більшості областей країни. Про це повідомляє Укргідрометцентр. Синоптики прогнозують,…

36 хв. ago

“Хотів би приїхати до України”: Ф’юрі зворушливо звернувся до Усика після бою за “абсолюта”

Колишній чемпіон світу в надважкій вазі Тайсон Ф'юрі після завершення бою за звання абсолютного чемпіона світу зворушливо звернувся до свого…

38 хв. ago