Основне завдання — бути щасливою: “професійна дружина” розповіла про своє життя

28-річна Гоуп Джеймс Файфілд із Кентуккі (США) називає себе “професійною дружиною” та щомісяця витрачає близько 500 доларів на підтримку своєї краси. Детальніше про це жінка розповіла в інтерв’ю для видання Daily Mail.

До одруження з 27-річним коханим Картером Файфілдом жінка працювала вихователькою в дитячому садку, але залишила роботу, коли народили дочку Маріпосу, і вирішила зосередитися на родині й догляді за своїм тілом і зовнішністю.

Свої щомісячні витрати молода матір розподіляє так: 150 доларів на заняття пілатесом, 40 доларів на абонемент у тренажерний зал і 300 доларів на одяг.

“Я завжди була марнославною, і це не змінилося, коли я стала мамою”, — заявила вона.

Родина Гоуп Джеймс Файфілд Фото: SWNS

“Професійна дружина” пояснює, що навіть коли не планує виходити з дому, все одно наносить макіяж і надягає прикраси, щоб подавати гарний приклад своїй доньці.

Ще до вагітності Гоуп пишалася статусом утриманки та багато часу приділяла тренуванням, щоб підтримувати ідеальну фізичну форму. Вона не приховує, що з дитинства мріяла про таку роль.

“У мене традиційні погляди в тому сенсі, що я ціную чоловіка як годувальника, а дружина має бути красивою”, — пояснює Гоуп.

Жінка продовжує регулярно робити манікюр, засмагати й відвідувати заняття пілатесом. Усе це завдяки чоловікові, який її підтримує.

“Ми ділимо домашню роботу. Картер робить усе, на що в мене не вистачає часу або сил. Йому байдуже, який у мене зовнішній вигляд. Головне, щоб я була щасливою”, — ділиться американка, однак додає, що не планує нав’язувати цей стиль життя своїй доньці.

“Професійна дружина” разом зі своїм коханим Фото: SWNS
Ольга Степанова

Recent Posts

Кенію охопили масові антиурядові протести: є загиблі, серед постраждалих сестра Обами

Столицю Кенії Найробі охопили масові протести через прийняття керівництвом країни законопроєкту про підвищення податків. Сотні протестувальників пішли…

55 хв. ago

Великі зашквари Тищенка: подробиці гучних скандалів, в які вляпався одіозний нардеп

Одіозний Тищенко – знову в центрі уваги, а цього разу ще й за ґрати може…

59 хв. ago

Штраф від ТЦК можна скасувати: важлива інструкція, як це зробити

Починаючи з 17 липня, військовозобов’язані, які не оновили свої персональні дані, можуть отримати повістки від представників ТЦК…

5 години ago

Микола Тищенко з’явився на засідання суду в брендових речах на суму близько 100 тисяч гривень

Народний депутат України Микола Тищенко, який дням став фігурантом скандалу з побиттям військовослужбовця у місті…

5 години ago

У Кенії відбувся штурм парламенту: поліція відкрила по активістах вогонь, є загиблі

У столиці Кенії Найробі мітингувальники намагалися штурмувати парламент, поліція відкрила по них вогонь. Щонайменше пʼятеро…

5 години ago

Графіки відключення світла 26 червня: Укренерго попередило про посилені обмеження

У середу, 26 червня, обмеження в електропостачанні триватимуть впродовж всієї доби. Обленерго будуть застосовувати графіки…

5 години ago