Основне завдання — бути щасливою: “професійна дружина” розповіла про своє життя

28-річна Гоуп Джеймс Файфілд із Кентуккі (США) називає себе “професійною дружиною” та щомісяця витрачає близько 500 доларів на підтримку своєї краси. Детальніше про це жінка розповіла в інтерв’ю для видання Daily Mail.

До одруження з 27-річним коханим Картером Файфілдом жінка працювала вихователькою в дитячому садку, але залишила роботу, коли народили дочку Маріпосу, і вирішила зосередитися на родині й догляді за своїм тілом і зовнішністю.

Свої щомісячні витрати молода матір розподіляє так: 150 доларів на заняття пілатесом, 40 доларів на абонемент у тренажерний зал і 300 доларів на одяг.

“Я завжди була марнославною, і це не змінилося, коли я стала мамою”, — заявила вона.

Родина Гоуп Джеймс Файфілд Фото: SWNS

“Професійна дружина” пояснює, що навіть коли не планує виходити з дому, все одно наносить макіяж і надягає прикраси, щоб подавати гарний приклад своїй доньці.

Ще до вагітності Гоуп пишалася статусом утриманки та багато часу приділяла тренуванням, щоб підтримувати ідеальну фізичну форму. Вона не приховує, що з дитинства мріяла про таку роль.

“У мене традиційні погляди в тому сенсі, що я ціную чоловіка як годувальника, а дружина має бути красивою”, — пояснює Гоуп.

Жінка продовжує регулярно робити манікюр, засмагати й відвідувати заняття пілатесом. Усе це завдяки чоловікові, який її підтримує.

“Ми ділимо домашню роботу. Картер робить усе, на що в мене не вистачає часу або сил. Йому байдуже, який у мене зовнішній вигляд. Головне, щоб я була щасливою”, — ділиться американка, однак додає, що не планує нав’язувати цей стиль життя своїй доньці.

“Професійна дружина” разом зі своїм коханим Фото: SWNS
Ольга Степанова

Recent Posts

“Залишилося 7 днів”: чоловік виявив моторошну знахідку за своїм сміттєвим баком (фото)

Повернувшись пізно ввечері додому з роботи, чоловік жахнувся, виявивши поруч зі сміттєвим відром трикутну язичницьку…

24 хв. ago

Подорож на край світу: за чим вікінги пливли до самого серця Арктики

Вікінги розпочали надзвичайні пошуки дорогоцінної слонової кістки, просунувшись у найвіддаленіші північні регіони Землі. Пошуки привели…

26 хв. ago

Не можна залишати: експерт назвав електричні прилади, які “висмоктують” гроші

Криза вартості життя все ще залишається реальністю і багато людей намагаються заощадити гроші там, де…

27 хв. ago

Нетаньягу назвав причину ліквідації лідера “Хезболли”

Вчора внаслідок авіаударів Ізраїль ліквідував лідера "Хезболли". Сьогодні, 28 вересня, ізраїльський прем'єр-міністр Беньямін Нетаньягу назвав…

33 хв. ago

Без нього за кермо не пустять: водіям потрібно отримати спеціальний код

З метою підвищення безпеки дорожнього руху та гармонізації українського законодавства з європейськими стандартами, в Україні…

40 хв. ago

Дженніфер Лопес показала Бену Аффлеку, що він втратив (фото)

55-річна американська акторка і співачка Дженніфер Лопес, яка 20 серпня подала на розлучення з Беном Аффлеком через…

44 хв. ago