Відмовиться від трону? Принцеса Шарлотта обрала кар’єру, яку ніхто не очікував

Принцеса Шарлотта, яка є третьою в черзі на британський трон, вже встигла здивувати своїх батьків — принца Вільяма та Кейт Міддлтон. Як повідомляють джерела, дівчинка висловила інтерес до однієї зі сфер, далекої від королівських палаців і балів, пише Express..

Маленька принцеса — велика мрія

За словами інсайдера з королівської сім’ї, дев’ятирічна Шарлотта нещодавно звернулася до свого батька з питаннями про роботу Національної служби здоров’я (NHS). Здається, принцесу приваблює ідея допомагати іншим, і це змусило Вільяма та Кейт замислитися: можливо, одного дня Шарлотта стане медсестрою.

Джерело зазначило: “Звичайно, вона ще зовсім дитина, але Вільям і Кейт були переповнені гордістю. Вона — дуже турботлива і вже зараз знає, чого хоче. Вони не здивуються, якщо в майбутньому вона дійсно зосередиться на медсестринстві або вибере якусь іншу суспільно значущу роль”.

Поліція як альтернатива

Але медсестра — не єдиний варіант, про який могла б задуматися юна принцеса. Поліцейський Джейн Річардсон згадала, що під час їхньої зустрічі в 2018 році вона запропонувала принцу Вільяму, щоб Джордж і Шарлотта долучилися до поліцейських кадетів.

Втім, схоже, що саме старший брат Шарлотти, принц Джордж, більше зацікавлений у поліцейській кар’єрі. Вільям відповів тоді комісару: “Джордж просто у захваті від поліцейських… машини, іграшки, все це йому дуже подобається”.

Чи підтримає Шарлотта традиції?

На фоні усіх цих розмов британська преса продовжує спекулювати: чи стане принцеса Шарлотта тією, хто зруйнує традиції і обере “звичайну” кар’єру? Схоже, що юна спадкоємиця вже зараз демонструє бажання допомагати іншим, а це означає, що на її життєвому шляху може з’явитися ще багато несподіваних поворотів.

Романчук Микола

Recent Posts

США готові виплатити $10 млн за викриття пропагандистів з Telegram-каналу “Рибарь”

Держдеп США готовий виплатити до 10 мільйонів доларів за інформацію, що допоможе ідентифікувати адміністраторів і…

36 хв. ago

Telegram-бот додатка “Резерв+” міг викрасти особисті дані українців

Telegram-бот додатку "Резерв+" потрапив під хакерську атаку, через що користувачі ризикують втратити свої особисті дані.…

51 хв. ago

Українцям загрожує кримінальна відповідальність за фейки про мобілізацію

В Україні зростає кількість випадків поширення викривленої інформації щодо мобілізаційних заходів, і тепер це може…

1 годину ago

17 українських університетів увійшли до світового рейтингу найкращих вишів світу: список

Сімнадцять українських університетів увійшли до престижного рейтингу найкращих вишів світу, складеного британським журналом Times Higher…

1 годину ago

Пенсіонерів попередили по “колючі” штрафи: як не втратити виплати

В Україні Пенсійний фонд почав активніше застосовувати штрафні санкції до пенсіонерів, які не інформують про…

1 годину ago

Вулицями російського міста блукав ведмідь: що з ним трапилося

У російському місті Петропавловськ-Камчатський, що на Далекому Сході, стався інцидент із ведмедем, який розгулював житловими…

2 години ago