Жінка продала все заради круїзу навколо світу: зрештою, її «викинули» з корабля (фото)

Американка Дженні Фенікс, розлучена мама двох дітей з Флориди, продала майже все своє майно, щоб відправитись у трирічну подорож вартістю 350 000 доларів, однак була змушена покинути судно Villa Vie Odyssey. Це сталося через витік її приватних повідомлень, залишених у месенджері WhatsApp, пише видання The Telegraph.

68-річна Фенікс планувала під час круїзу зупинитися в Маямі, аби забрати частину своїх речей, але на тлі постійних затримок з ремонтом корабля повідомила іншим пасажирам у групі WhatsApp, що цього не трапиться. Жінка зробила припущення, що усунення недоліків на величезному судні може тривати навіть після того, як воно відпливе з Белфаста.

Ці гнівні повідомлення, очевидно, прочитали організатори мандрівки. Вони повідомили пасажирці, що її путівку скасовують через поведінку, що негативно впливає на моральний стан інших пасажирів.

Американка Дженні Фенікс потрапила у скандал Фото: Jenny Phenix

“Ми отримали понад десяток офіційних скарг від мешканців щодо ваших постійних нарікань і негативу. Така поведінка суттєво вплинула на моральний дух та самопочуття людей. Враховуючи це, ми змушені розірвати контракт з вами назавжди”, — написала Кеті Віллальба, головна операційна директорка компанії-перевізника.

Фенікс була приголомшена, прочитавши це: “Це ж були приватні розмови — я нічого не публікувала в соціальних мережах. Дійсно розчарування серед туристів зростало з кожною затримкою, а я була однією з найбільш відвертих пасажирок у постановці важливих запитань. Багато хто дякував мені за відстоювання інтересів всієї групи”, — сказала Дженні.

Повідомляється, що американка прилетіла до Саутгемптона (Велика Британія) ще в травні, аби відплисти у подорож до 425 пунктів призначення у 147 країнах світу, однак здійснити свою мрію їй так і не судилося.

Романчук Микола

Recent Posts

Мобілізація в Україні: скільки діє “броня” від призову

В Україні військовозобов'язані можуть отримати відстрочку від мобілізації на строк до 90 днів, як повідомляє…

3 хв. ago

У YouTube з’явилася кнопка “Хайп”

Головний відеохостинг планети YouTube почав розгортати нову функцію для користувачів. Ця опція пропонує глядачеві зайняти…

17 хв. ago

До 80 тисяч гривень на дім: кияни можуть отримати безкоштовні генератори

Київська міська влада запровадила програму часткової компенсації вартості генераторів та сонячних батарей для багатоквартирних будинків.…

24 хв. ago

У небі залишаться тільки супутники Ілона Маска: Starlink відріже Землю від решти Всесвіту

Учені з Нідерландів стверджують, що радіохвилі від зростаючої мережі супутників Ілона Маска можуть назавжди закрити…

2 години ago

Швейцарія може запровадити платіжні картки для біженців

Парламент Швейцарії підтримав створення платіжної системи для прохачів притулку на основі спеціальних дебетових карток. Йдеться…

2 години ago

Механік назвав “ахіллесову п’яту” французьких автомобілів: чому краще про них забути

Існує серйозна проблема, з якою люди стикаються знову і знову, коли купують французькі автомобілі, пише Express, поділившись…

2 години ago