Тосканську віллу королеви Вікторії виставили на продаж за 50 млн євро

Вілла Palmieri, улюблене місце відпочинку королеви Вікторії, розташована на пагорбах на околиці Флоренції, виставлена на продаж за $55 мільйонів (понад 50 млн євро). Продажем історичного маєтку займається компанія Dreamer Real Estate, повідомляє CNN.

Вілла займає майже 4000 квадратних метрів, а її сад охоплює дев’ять гектарів. Отже, це другий за величиною парк у місті.

На території маєтку є вертолітний майданчик, тенісний корт, пишні сади і старовинний басейн.

Що стосується головного будинку, то в ньому — 23 спальні та 19 ванних кімнат, усі з власними багато прикрашеними інтер’єрами. У центрі особняка — красивий внутрішній двір.

Вілла датується XIV століттям і спочатку належала родині Фіні. У 1454 році її купив Маттео ді Марко Пальмієрі, який дав їй своє ім’я. 1760 року вона перейшла до рук англійців, коли її купив третій граф Каупер, і згодом нею володіли графи Кроуфорд і Балкаррес.

Саме в цей період королева Вікторія вперше відвідала віллу, зупинившись на місяць 1888 року, а потім повернулася в 1893 і 1894 роках. На деяких деревах у саду все ще можна побачити таблички, що увічнюють її перебування там.

Фото: Dreamer Real Estate

Вікторія подбала про те, щоб на віллі у неї були всі зручності. Вона замовила ліжко, два крісла, диван, письмовий стіл і ванну перед своїм приїздом, а також інші меблі та два портрети її покійного чоловіка принца Альберта.

Свого часу цей маєток був пов’язаний з одним із найвідоміших письменників Італії, Джованні Боккаччо, який, як кажуть, описав його сади у своєму “Декамероні”.

На території маєтку можна знайти безліч фресок, картин і погруддя, а в пізніший час тут розміщувалася колекція Givenchy, проводилися заходи і весілля.

Романчук Микола

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

3 години ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

3 години ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

3 години ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

3 години ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

3 години ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

3 години ago