Сусіди принца Гаррі та Меган Маркл обурені їхньою поведінкою: Забирайся зі своєї вулиці

Колишня американська акторка і британський принц склали королівські повноваження у 2020 році та переїхали з Великобританії до США. Герцоги Сассекські вибрали елітний район недалеко від Лос-Анджелеса в Каліфорнії. Вони купили розкішний маєток у Монтесіто за 12 мільйонів фунтів стерлінгів, де живуть із двома дітьми – 5-річним Арчі та 3-річною Лілібет.

У закритому анклаві живуть багато зірок – Опра ВінфріЕллен ДедженересКеті Перрі та Орландо БлумТайлер Перрі. Із зірковими сусідами Меган Маркл і принц Гаррі підтримують дружні стосунки. Але в Монтесіто є і простіші будинки, де мешкають люди із середнім достатком. З ними опальна королівська пара поводиться прохолодно.

Вид на ворота маєтку, де живуть Меган і Гаррі. Фото: Getty Images

Своєю образою на зіркових сусідів поділився старожил району Френк Макгініті. Місцевий житель зняв кілька фільмів про історію Монтесіто, він приніс записи до будинку Меган і Гаррі, щоб допомогти їм адаптуватися і влаштуватися на новому місці. Однак охоронці відправили чоловіка геть.

«Хлопець біля воріт прогнав мене і не захотів брати фільм, просто сказавши, що Меган і Гаррі це нецікаво. Я намагався поводитися привітно. Якщо вони цікавилися околицями, у мене є багато інформації. Але вони не зацікавлені в добросусідських відносинах», – висловився Френк.

88-річний ветеран ВМС на пенсії випустив мемуари «Забирайся зі своєї вулиці», в яких зачіпаються минулі проблеми цього району зі зсувами. Однак його так засмутив холодний прийом, що він навіть розповів про невдале знайомство з молодшим сином короля Чарльза III і його дружиною у своїй книзі.

Вони не зацікавлені в добросусідських відносинах. Фото: Getty Images

За словами Макгініті, він був приголомшений, коли почув, що герцоги Сассекські обрали маєток «Рівен Рок» у Монтесіто для свого сімейного гніздечка, оскільки зазвичай цей район обирають люди похилого віку, а не молоді сім’ї з маленькими дітьми.

«Дивно, що вони переїхали сюди. Тут живуть люди, як правило, старші. Слони приходять помирати саме сюди. Ми їх тут не часто бачимо», – додав Френк.

Місцевий житель Річард Майнардс також не встиг познайомитися з колишніми королівськими особами.

«Багато хто розчарований тим, що вони не часто з’являються тут. Спільнота, що називається, гризе вудила, і з нетерпінням чекає на них», – цитує Mirror чоловіка.

Парою незадоволені сусіди. Фото: Getty Images

Мешканець Монтесіто Баррі Махер, навпаки, стурбований «мандрівною мильною оперою» навколо герцогів Сассекських. Він заявив, що всім їм жилося б спокійніше, якби Меган і Гаррі обрали значно дорожче місце, де частіше б з’являлися на публіці.

Ткаченко Валентина

Recent Posts

У небі залишаться тільки супутники Ілона Маска: Starlink відріже Землю від решти Всесвіту

Учені з Нідерландів стверджують, що радіохвилі від зростаючої мережі супутників Ілона Маска можуть назавжди закрити…

59 хв. ago

Швейцарія може запровадити платіжні картки для біженців

Парламент Швейцарії підтримав створення платіжної системи для прохачів притулку на основі спеціальних дебетових карток. Йдеться…

1 годину ago

Механік назвав “ахіллесову п’яту” французьких автомобілів: чому краще про них забути

Існує серйозна проблема, з якою люди стикаються знову і знову, коли купують французькі автомобілі, пише Express, поділившись…

1 годину ago

Ненависть зашкалює: у Львові ТЦКашники ногами мобілізували перехожого

Скандали з представниками ТЦК виникають у різних куточках України. Однак саме на Західній Україні вони "найяскравіші" і…

1 годину ago

Нідерланди повернуть українських чоловіків призовного віку

Прем’єр-міністр Нідерландів Дік Схоф пообіцяв знайти важелі, які допоможуть повернути додому військовозобов’язаних українських чоловіків Прем'єр-міністр Нідерландів…

1 годину ago

Ізраїль 15 років готував таємну операцію з підриву пейджерів у Лівані

Ізраїль протягом 15 років планував та здійснював операцію з підриву пейджерів у Лівані. Для цього використовувалися…

1 годину ago