8-річна дівчинка викрала позашляховик батьків: її знайшли за 30 км від дому (відео)

У Бетфорді в штаті Огайо в США 8-річна дівчинка викрала позашляховик батьків і поїхала за покупками. Дівчинку знайшли за 30 км від дому. Про це повідомляє Daily Mail.

Так, у однієї родини в Бетфорді зникло авто Nissan Rogue 2020 року випуску. Батьки також не могли знайти свою 8-річну доньку, через що запідозрили її викрадення. Втім, камери спостереження зафіксували те, що збило всіх з пантелику. Дитина сама сіла в авто, завела його та поїхала.

Правоохоронці оголосили про розшук транспортного засобу. Незабаром знайшовся свідок-водій, який помітив схожий позашляховик на своєму шляху, зауваживши, що водій їхав якось дивно. Зокрема порушував правила дорожнього руху і виїздив на зустрічну смугу.

Потім камери спостереження на автодорозі Pettibone Road в Бейнбріджі зафіксували дівчинку, яка їхала за кермом і водночас гризла нігті.

Правоохоронці Бейнбріджа виявили автомобіль біля магазину Target . Дитини в ньому не виявилося, тож вони продовжили пошуки.

Вона розповіла поліції, що вона врізалася в поштову скриньку під час своєї подорожі.

Крім транспортного засобу, дитина також пішла з дому з 400 доларами, які можна було витратити в магазині.

Департамент поліції Бедфорда відмовився повідомити ЗМІ, чи були висунуті якісь звинувачення проти восьмирічної дитини, оскільки розслідування триває.

Ткаченко Валентина

Recent Posts

У небі залишаться тільки супутники Ілона Маска: Starlink відріже Землю від решти Всесвіту

Учені з Нідерландів стверджують, що радіохвилі від зростаючої мережі супутників Ілона Маска можуть назавжди закрити…

1 годину ago

Швейцарія може запровадити платіжні картки для біженців

Парламент Швейцарії підтримав створення платіжної системи для прохачів притулку на основі спеціальних дебетових карток. Йдеться…

1 годину ago

Механік назвав “ахіллесову п’яту” французьких автомобілів: чому краще про них забути

Існує серйозна проблема, з якою люди стикаються знову і знову, коли купують французькі автомобілі, пише Express, поділившись…

1 годину ago

Ненависть зашкалює: у Львові ТЦКашники ногами мобілізували перехожого

Скандали з представниками ТЦК виникають у різних куточках України. Однак саме на Західній Україні вони "найяскравіші" і…

1 годину ago

Нідерланди повернуть українських чоловіків призовного віку

Прем’єр-міністр Нідерландів Дік Схоф пообіцяв знайти важелі, які допоможуть повернути додому військовозобов’язаних українських чоловіків Прем'єр-міністр Нідерландів…

1 годину ago

Ізраїль 15 років готував таємну операцію з підриву пейджерів у Лівані

Ізраїль протягом 15 років планував та здійснював операцію з підриву пейджерів у Лівані. Для цього використовувалися…

1 годину ago