На руці принцеси Шарлотти помітили браслет з прихованим сенсом. Фото

Принцеса Шарлотта порадувала підданих своєю присутністю на фіналі турніру з тенісу Вімблдон у Лондоні, приєднавшись до своєї мами Кейт Міддлтон. Крім того, уважні шанувальники помітили в образі юної королівської особи приховане послання.

У супроводі Піппи Меттьюз, уродженої Міддлтон, дует матері та доньки насолоджувався веселим спортивним днем ​​у перших рядах ексклюзивної королівської ложі. Для цієї події 9-річна Шарлотта та 42-річна принцеса Уельська не стали зраджувати вишуканому стилеві, пише HELLO.

У той час як мати трьох дітей вразила своєю розкішною сукнею міді фіолетового відтінку від Safiyaa, дочка Вільяма та Кейт Шарлотта зачарувала сукнею в горошок від Guess.

Королівські спостерігачі з орлиними очима, також помітили, що юна спадкоємиця престолу додала до образу вишукані аксесуари, у тому числі ніколи раніше не бачений золотий браслет з ланкою та бірюзовим амулетом назар. Намистина у формі маленького ока, назва якої перекладається як “зір” і “спостереження”, є талісманом, який, на думку багатьох, захищає від пристріту.

На витонченому браслеті Шарлотти також було написано її ім’я арабською мовою – приємний особистий штрих, який майже залишився непоміченим. Хоча походження ювелірного виробу принцеси залишається невідомим, цілком можливо, що її браслет прибув з Йорданії – одного з попередніх місць відпочинку родини.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

54 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

56 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

57 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

1 годину ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

1 годину ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

1 годину ago