Конкурент принца Луї: 3-річний шведський принц Юліан показав характер

У молодшого сина принца і принцеси Уельських, шестирічного Луї, схоже, з’явився гідний конкурент у вмінні розчулювати публіку і корчити кумедні пики. Трирічний принц Юліан, син шведської принцеси Софії та принца Карла Філіпа, показав свою дитячу безпосередність на відкритті дитячого майданчика в Naturum Getterön у Варберзі на західному узбережжі Швеції. Про цей захід за участю монаршої родини повідомляє офіційний Instagram-акаунт королівського палацу.

Одягнений у яскравий жовтий светр від Ralph Lauren і шорти, шведський принц вибіг на ігровий майданчик, щойно стрічку було розрізано. Батьки дивилися на нього і підбадьорювали його оплесками, поки він пробував різні заняття. Проявивши себе як допитлива дитина, а також природжений артист, принц Джуліан подивився у величезний телескоп і взяв у руки мікрофон, що стояв на естраді на ігровому майданчику.

Коли він широко посміхався, гримасував і висовував язик, веселий і злегка зухвалий характер принца Джуліана виходив на перший план. Дивлячись на виразну міміку королівського сина, багато шанувальників провели аналогії з принцом Луї, який неодноразово вирізнявся тим, що міг на публіці показати язик або скорчити гримасу.

На відкритті дитячого майданчика принцеса Софія була одягнена в білу сукню з квітковим принтом і білі кросівки, а принц Карл Філіп змінив штани від костюма на повсякденні бежеві чіноси і доповнив їх білою сорочкою і синім піджаком.

Подружжя виглядало радісним і розслабленим, спостерігаючи за грою свого сина і допомагаючи йому орієнтуватися, а принцеса Софія в якийсь момент навіть сіла на пісок.

У принцеси Софії та принца Карла Філіпа троє дітей: семирічний принц Олександр, шестирічний принц Габріель і трирічний принц Юліан. 2019 року король Карл XVI Густав вирішив, що сини принцеси Софії, а також сини сестри принца Карла Філіпа принцеси Мадлен не матимуть ані титулів Його Королівської Високості, ані отримуватимуть кошти платників податків, що дасть їм більшу свободу, коли вони стануть старшими.

Ольга Степанова

Recent Posts

Сьогодні в Україну увірветься різке похолодання зі зливами та вітром

Сьогодні, 29 вересня, на заході України різко зіпсується погода. Очікується суттєве похолодання та дощі, місцями…

3 хв. ago

Старий поплутав береги: Лавров з трибуни ООН почав погрожувати ядерною зброєю

Російський міністр закордонних справ Сергій Лавров, схоже, взагалі втратив береги. Під час свого виступу на Генеральній…

12 хв. ago

Росію масовано атакували дрони: багато вибухів та пожеж, з’явилися вражаючі відео

У ніч на 29 вересня в низці російських областей пролунали вибухи. На місцях сталися спалахи. Місцева…

24 хв. ago

Хусити намагались атакувати ракетою аеропорт Ізраїля у момент прибуття Нетаньяху

Єменські хусити запустили ракету класу "земля-земля" по аеропорту Тель-Авіва у той момент, коли до Ізраїлю повернувся премʼєр-міністр…

33 хв. ago

КНДР грозиться, що Європа на межі ядерної війни – Reuters

Північна Корея заявила, що військова допомога США Україні є «неймовірною помилкою» та грою з вогнем проти ядерної держави Росії.…

40 хв. ago

“Залишилося 7 днів”: чоловік виявив моторошну знахідку за своїм сміттєвим баком (фото)

Повернувшись пізно ввечері додому з роботи, чоловік жахнувся, виявивши поруч зі сміттєвим відром трикутну язичницьку…

8 години ago