“Пишаюся цим”: чоловік заплатив $361 тисячу, щоб стати багатодітним батьком-одинаком

39-річний Натан Чан з Альберти (Канада) витратив $361 тисячу, щоб стати батьком-одинаком. Чоловік, якому 10 років відмовляли в усиновленні дитини, скористався донорством яйцеклітин й послугами сурогатних матерів. Про це пише видання Metro.

Зараз Натан став щасливим батьком двох доньок та одного сина.

“Мати дітей — це найкраще рішення у моєму житті. Пишаюся тим, що став батьком-одинаком за власним вибором”, — каже чоловік, який захотів створити сім’ю без партнерки ще у 2010 році.

Однак канадець відчуває на собі шалений тиск з боку суспільства.

“Роками я зосереджувався на роботі та подорожах, очікуючи, коли у моєму житті з’явиться правильна людина, щоб ми могли стати батьками разом, але не склалося”, — розповідає Чан.

Натан став щасливим батьком двох доньок та одного сина Фото: Jam Press

Усі його троє дітей зачаті за допомогою трьох різних сурогатних матерів: найстаршій дочці Нанетт виповнилось шість років, синові Ньютону — три, а найменшій Нептун Ніні — два.

“На створення моєї сім’ї пішло більше ніж десять років, але коли я дивлюся на дітей, то розумію, що це було того варте. Сподіваюся, поділившись своєю історією, надихну інших неодружених чоловіків вивчити всі можливі варіанти, щоб стати батьками”, — додає чоловік.

Коли Натана запитують про особисте життя, він відповідає, що в його житті немає нікого, окрім дітей, але усе ще може змінитися.

Натан Чан зі своїми дітьми Фото: Jam Press
Ольга Степанова

Recent Posts

“Страшна заруба”. Фронт може обвалитися через 3-4 місяці, якщо Україна не почне переговори – Арестович

Якщо Україна не ініціює мирні переговори, через три-чотири місяці фронт може впасти. Про це заявив…

2 хв. ago

Дівчина Дурова заявила, що через його арешт, вона втратила дитину

Юлія Вавилова, яка супроводжувала засновника Telegram Павла Дурова до Парижа, де його заарештували, розповіла, що під час цих…

10 хв. ago

Тейлор Свіфт очолила рейтинг найбагатших жінок-музикантів

Відома американська співачка Тейлор Свіфт стала найбагатшою жінкою-музикантом у світі. Про це повідомляє видання Forbes. Статки Свіфт оцінили у 1,6…

14 хв. ago

ЄС відмовляється від нинішньої системи військової підтримки України

Європейський Союз відмовляється від нинішньої системи військової підтримки України. Про це пише польский портал RMF24. Автори вказують,…

25 хв. ago

Зниження мобілізаційного віку до 20 років: нардеп відповів, чи готують в Раді рішення

Станом на сьодні Верховна Рада не обговорює питання зниження мобілізаційного віку до 20 років. Крім цього, це…

27 хв. ago

Контрнаступ ЗСУ: військовий експерт розповів про можливий початок і сценарії

Якщо Україна отримає достатньо західної техніки і дозвіл на глибокі удари по РФ, то зможе провести новий контрнаступ 2025-го.…

31 хв. ago