Життя пішло під укіс: що сталося з наймолодшою переможницею лотереї, яка виграла $2 млн

Наймолодша в історії переможниця британської лотереї Келлі Роджерс, яка у 2003 році виграла $2,3 млн, народила свою п’яту дитину. З якими випробуваннями жінці довелось зіштовхнутися на своєму шляху після раптового успіху, згадують журналісти видання The Sun.

Повідомляється, що після виграшу 16-річна на той час Келлі зовсім пустилась берега, витрачаючи гроші на наркотики та косметичну хірургію. Зараз британка начебто переосмислила своє життя й віднайшла щастя у родині та материнстві.

Нещодавно 37-річна Роджерс поділилася на своїй сторінці у Facebook зворушливими фотографіями новонародженої доньки Наві-Ніколи. Підписники відразу засипали матір компліментами: “Яка гарна дівчинка!”, “Ти була благословенна прекрасними дітьми, Келл”, “Це просто передозування милістю!”.

Журналісти видання з’ясували, що наразі Келлі перебуває у стосунках з 35-річним Лі Метьюзом. У березні пара опублікувала в соціальних мережах спільне селфі, оголосивши про те, що вони — пара.

До цього британка переживала не найкращі часи: боролася з депресією і двічі намагалася покінчити життя самогубством, а в 2021 році під впливом кокаїну розбила свою машину, внаслідок чого їй заборонили сідати за кермо на 22 місяці.

Келлі Роджерс зірвала джекпот, коли їй було всього 16 років Фото: Callie Rogers | Facebook

Роджерс дуже шкодує про те, що не зберегла більшу частину виграшу, оскільки ці гроші зараз дуже потрібні її 12-річному сину, який страждає на церебральний параліч.

“Я купувала будинки, не маючи жодного уявлення про відповідальність. Не знала, як оплачувати рахунки, бо мені ніколи не доводилося цього робити”, — розповідала вона в одному зі своїх інтерв’ю.

До речі, з огляду на подібні історії Національна лотерея у Великій Британії збільшила мінімальний вік для гравців до 18 років.

Романчук Микола

Recent Posts

Кого з пенсіонерів можуть мобілізувати на війну: є декілька категорій

В Україні колишніх співробітників силових структур, які вже спокійно насолоджувалися своєю пенсією, можуть мобілізувати до…

4 хв. ago

Третина українських компаній може сховатися в тінь через нові податки

Коли український бізнес і так на межі виживання, держава вирішує підняти податки. Логічно? Не зовсім.…

23 хв. ago

Ненавидів “х**лів”: посадовець “Укренерго” “зливав” дані про наслідки обстрілів

В Україні викрили посадовця НЕК "Укренерго", який виправдовував воєнні злочини РФ. Деталями 16 жовтня поділилась пресслужба Служби безпеки…

34 хв. ago

Жінки пішли в наступ: у Закарпатті розтрощили бус ТЦК і закидали камінням

Закарпаття знову в центрі уваги, і цього разу не через мальовничі краєвиди. У селі Великі…

38 хв. ago

Випустили 8 куль: під Москвою ліквідували офіцера спецназу ГРУ, який повернувся з України

Що ж, війна повертається додому навіть для тих, хто її почав. Під Москвою вбили офіцера…

52 хв. ago

Верховна Рада має намір саджати українців за соціальні мережі

Верховна Рада України вирішила серйозно взятися за користувачів, які відчули себе "мисливцями" в мережі. До…

60 хв. ago