Путін їздив у Монголію до шаманів, – Spiegel

Російський правитель Володимир Путін відвідував Монголію для зустрічі з шаманами. Про це у колонці для Spiegel пише російський журналіст Михайло Зигар.

Версію про поїздку Путіна до шаманів обговорюють джерела, близькі до Кремля. Монголія та Тува, куди Путін навідувався напередодні, вважаються батьківщиною наймогутніших шаманів світу, а диктатор вже багато років по-особливому ставиться до містики. 

Як пише Зигар із посиланням на кремлівське джерело, перед початком повномасштабного вторгнення в Україну Путін також консультувався з різними шаманами. Усі містики пророкували перемогу Росії.

Ба більше, у Москві ходять чутки, що Путін не застосує ядерну зброю без благословення шаманів, щоб не розгнівати духів. Зигар зазначає, що Путін “нібито повернувся з Монголії задоволеним”.

Путін і чаклунство

Нагадаємо, Путін божеволіє від думки, що може померти в результаті обрядів ворожих чаклунів. Журналісти згадали історію з якутським шаманом Габишевим, якого глава країни-агресора всіляко намагається нейтралізувати.

Старечий маразм Путіна із задоволенням підігріває його оточення. Шойгу тягає з собою президента РФ у тайгу на різні шаманські обряди, в яких Путін особисто бере участь, вони нібито надають йому сили. 

Коломієць Надія

Recent Posts

На замітку господиням: 3 помилки, які зіпсують пасту карбонара

Під час приготування пасти карбонари чи болоньєзе можна допустити деякі помилки, які зіпсують смак страви.…

6 хв. ago

ЄС закликав виконати ордери на арешт Путіна

Євросоюз закликав усі держави, які ратифікували Римський статут, виконувати свої зобов'язання. Зокрема йдеться про арешт…

19 хв. ago

Чи може ТЦК передати повістку через родичів: юрист дав пояснення

Військовослужбовці ТЦК не можуть передати повістку військовозобов'язаному через родичів. Якщо це сталося, то документ не…

34 хв. ago

Експерти пояснили небажання Путіна оголошувати нову хвилю мобілізації

Росія наразі не планує оголошення нової хвилі мобілізації в короткостроковій або середньостроковій перспективі, оскільки президент…

34 хв. ago

Стало відомо, хто може отримати пенсію загиблого військового

Попри війну, українці продовжують отримувати пенсії та соціальні виплати. В Україні існує декілька видів пенсії,…

46 хв. ago

На Троєщині стали трамваї: що сталося?

У Деснянському районі Києва через технічні причини зупинилися трамваї. Про це повідомляє «Київпастранс». Зокрема, йдеться про маршрути…

58 хв. ago