Чоловік зіткнувся з ведмедем, залізши до його лігва: чим це закінчилося (відео)

Сербський блогер зняв на відео момент, коли він зіткнувся з ведмедем, залізши в його лігво.

Стефан Янковіч перебував у ямі звіра, коли за мить туди повернувся один із мешканців.

На жахливих кадрах, опублікованих в Instagram з підписом “на краю життя”, можна побачити, як він ховається, а ведмідь блокує вхід і оцінює непроханого гостя.

Тварина пробралася всередину лігва, але, швидко обнюхавши все навколо, вирішила відступити назад. Тоді Стефан обережно спробував вибратися з ведмежої ями сам, опинившись при цьому віч-на-віч зі звіром. Ведмідь обнюхав блогера та його камеру, але не став його кривдити.

Стефан вибрався неушкодженим із лігва, але швидко потрапив у ще одну халепу з ведмедями, про що він показав своїм 953 000 підписникам у другому відео.

Він виліз на сусіднє дерево та показав, як навколо нього ходять два ведмеді.

Блогер сказав у кліпі: “Ви не повірите, що зі мною сталося. Я провів 24 години в лісі, і на мене напав ведмідь. Він чекає на мене, а там ще один”, – закінчив Янковіч і залишився на дереві, поки небезпека не минула.

Невідомо, де перебував Стефан під час зустрічі і як він опинився в ситуації з бурими ведмедями. Деякі користувачі Мережі були переконані, що кадри автентичні – і вони просто не могли повірити, що Стефан міг піти на такий величезний ризик заради контенту.

Один з юзерів прокоментував це так: “Йому пощастило, що ведмідь не розірвав його на шматки”. Інший сказав: “Як він туди потрапив? Ці люди ризикують життям лише заради контенту”. Третій зауважив: “Здається, моя душа покинула тіло, коли я дивився на це”.

Але після того, як відео стало вірусним у соціальних мережах, інші припустили, що ведмеді, можливо, насправді “знають його”:

  • Ведмеді знають його! Інакше б йому відірвали голову
  • Це точно його домашній ведмідь

Щоб зробити цю ситуацію ще більш дивною, Стефан поділився ще одним відео, на якому він гладить ведмедя, пояснюючи, що вони стали “найкращими друзями”. Тварини їли з його долоні, а одного разу навіть взяли ягоду, яку він тримав між губами, просто з його рота. Все це відбувалося під наглядом дресирувальника, який пильно стежив за інфлюєнсером.

Коломієць Надія

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

29 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

31 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

32 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

43 хв. ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

45 хв. ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

46 хв. ago