Принц Гаррі несподівано заступився за хвору на рак Кейт Міддлтон: що він сказав

Скандальний герцог Сассекський приніс у свою британську королівську родину багато неприємностей та розбіжностей. Через його дії та висловлювання постраждав навіть сам король Чарльз III, рідний батько 39-річного принца, і навіть улюблена невістка — Кейт Міддлтон, яка на даному етапі лікується від раку і проходить хімієтерапію.

Герцогиня Уельська була близьким другом Гаррі протягом тривалого часу, але через всі перипетії, які чоловік приніс у сім’ю разом із дружиною-американкою Меган Маркл, Кетрін виявила бажання не ділитися з дівером про свій діагноз. Попри охолодження стосунків між родичами, днями принц Гаррі, очевидно, заступився за принцесу, яка стала жертвою пильної уваги ЗМІ та недоброзичливців під час своєї боротьби з онкозахворюванням, пише thenews.

Те, що відбувається в інтернеті, протягом кількох хвилин переноситься на вулиці. Люди діють на основі інформації, яка не відповідає дійсності. Все залежить від нас — вміти відрізняти правду від фейку“, — заявив Гаррі під час свого туру в Колумбії.

Чоловік зробив значний жест на адресу Кетрін, торкнувшись теми зростання впливу фейкових новин на добробут людей. Нагадаємо, що дружина принца Вільяма стала жертвою чуток після того, як у березні оголосила про свій діагноз.

До речі, хейт та фейкові новини у бік принцеси полилися тоді, коли Британія запланувала оголосити нові санкції проти Китаю. Теорії змов у певний період поширювали також Росія разом з Іраном, вважають британські чиновники.

Ольга Степанова

Recent Posts

Принц Джордж та його сестра принцеса Шарлотта не зможуть подорожувати разом: у чому причина

Згідно з цим правилом, як тільки принцу Джорджу виповниться 12 років (у липні 2025 року),…

5 хв. ago

Що робити, якщо представники ТЦК забрали військовий квиток: пояснив юрист

Під час воєнного стану всі військовозобов'язані чоловіки повинні мати при собі військово-обліковий документ. Це підтверджує статус…

6 хв. ago

Київ задихається від диму: як захиститися від забрудненого повітря

В Києві значно погіршилася якість повітря через зміну вітру та незначні осередки пожеж в екосистемах. За даними…

14 хв. ago

Україна стала привабливим ринком для балканських виробників зброї – The Economist

З 2020 року сербський експорт зброї збільшився в чотири рази, а з моменту вторгнення в…

22 хв. ago

У Києві викрито онлайн-обмінники, які працювали на серверах компанії РФ

У Києві детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки (БЕБ) викрили механізм проведення протиправних фінансових операцій.…

31 хв. ago

Чоловік витратив 1 млн доларів на відновлення круїзного лайнера: тепер він тоне

Підприємець Кріс Віллсон з Юти (США) витратив понад 1 мільйон доларів на відновлення круїзного лайнера…

41 хв. ago