Схожа на Одрі Хепберн: Кейт Міддлтон вразила вишуканим образом на дні народженні Чарльза III

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон, яка розповідала, як почувається під час лікування раку, вперше за тривалий час з’явилася на публіці. Вона побувала на параді на честь дня народження короля Чарльза Trooping the Color у Лондоні, де разом зі своїми дітьми спостерігала за церемонією винесення прапора з вікон кабінету генерал-майора.

На сторінці в Instagram Кейт зробила важливу заяву. Вона наголосила, що з нетерпінням чекає на парад з нагоди дня народження короля.

Королівська родина на урочистостях Фото: instagram.com/princeandprincessofwales/

“Пам’ятний день на параді до дня народження короля. Дякуємо, що зробили цей день пам’ятним днем: від ірландських гвардійців, що тримають свій колір, до багатьох інших облич”, – висловилася Кейт.

Кейт Міддлтон з дітьми Фото: instagram.com/princeandprincessofwales/

Кейт для важливого заходу обрала образ, схожий на наряд Одрі Хепберн. Як зазначає The Guardian, вона була у перешитій сукні від Jenny Packham з бантом на грудях, яку носила кілька разів 2023 року. Образ доповнив капелюх Philip Treacy, клатч Mulberry та білі шкіряні туфлі Jimmy Choo. Шанувальники порівняли вишуканий образ зі знаменитою чорно-білою сукнею Одрі Гепберн із фільму “Моя прекрасна леді”.

Одрі Хепберн у фільмі “Моя прекрасна леді” Фото: Скріншот

Також принцеса Уельська одягла брошку Ірландського гвардійського полку. Принцеса посміхалася та розмовляла зі своїми дітьми в кареті перед тим, як вони прибули на парад кінної гвардії у Вайтхоллі.

Кейт Міддлтон була на висоті цього дня незважаючи на непростий період у житті. Вона підтримати короля Чарльза, який так само, як і Кейт, має непросту хворобу, яка потребує ретельного та тривалого лікування.

Кейт Міддлтон і Чарльз III Фото: instagram.com/princeandprincessofwales/

Ольга Степанова

Recent Posts

Кенію охопили масові антиурядові протести: є загиблі, серед постраждалих сестра Обами

Столицю Кенії Найробі охопили масові протести через прийняття керівництвом країни законопроєкту про підвищення податків. Сотні протестувальників пішли…

37 хв. ago

Великі зашквари Тищенка: подробиці гучних скандалів, в які вляпався одіозний нардеп

Одіозний Тищенко – знову в центрі уваги, а цього разу ще й за ґрати може…

41 хв. ago

Штраф від ТЦК можна скасувати: важлива інструкція, як це зробити

Починаючи з 17 липня, військовозобов’язані, які не оновили свої персональні дані, можуть отримати повістки від представників ТЦК…

4 години ago

Микола Тищенко з’явився на засідання суду в брендових речах на суму близько 100 тисяч гривень

Народний депутат України Микола Тищенко, який дням став фігурантом скандалу з побиттям військовослужбовця у місті…

4 години ago

У Кенії відбувся штурм парламенту: поліція відкрила по активістах вогонь, є загиблі

У столиці Кенії Найробі мітингувальники намагалися штурмувати парламент, поліція відкрила по них вогонь. Щонайменше пʼятеро…

4 години ago

Графіки відключення світла 26 червня: Укренерго попередило про посилені обмеження

У середу, 26 червня, обмеження в електропостачанні триватимуть впродовж всієї доби. Обленерго будуть застосовувати графіки…

5 години ago