Любитель тату, витративши 100 тисяч фунтів на покриття тіла чорнилом, може залишитися без шкіри

Мешканець Великобританії витратив 100 тисяч фунтів стерлінгів, аби покрити татуюваннями 98 відсотків свого тіла, стверджує, що йому не вистачає шкіри, щоб отримати більше. Про це пише видання The Mirror.

Зазначається, що татуювальна подорож 33-річного Елі Інка почалася у 17 років, коли він зробив чорну павутину на лікті — це його єдиний твір, який ще не до кінця покритий чорним чорнилом. Далі Елі зробив повністю чорне татуювання на частинах свого тіла — в тому числі на руках, ногах і грудях, провівши тисячі годин під спеціальними пристроями.

Зараз у нього закінчилася гола шкіра, що спонукало його досліджувати шари за шарами чорнила над попередніми дизайнами. Елі стверджує, що на нього плювали та навіть нападали через те, як він виглядає, але це не заважає йому робити ще більше татуювань. Елі, який є керівником компанії Sacred Silence Tattoo у Хоуві, що у британському графстві Східний Сакссекс, сказав, що “аби все це побачити, потрібно мене обійти”.

“Я робив себе в незручних місцях — якщо у вас є навички, щоб це зробити, то також можете. Мені бракує видимого простору, і я маю майже чотири шари різних татуювань на моєму тілі. З татуюванням, як тільки видима шкіра зникне, у вас буде лише дуже обмежена кількість речей, які ви можете розмістити зверху”, — пояснив Інк.

Також він зізнався, що за своє життя у нього було біля десятка різних облич, а маска, яку він нині носить, повністю відрізняється від тієї, яку він носив п’ять років тому.

За словами Елі Інка, він жив у багатьох країнах світу і багато подорожував, аби зробити частину своїх татуювань. При цьому він вважає, шо людям не варто надто серйозно сприймати татуювання на інших.

“Якщо ти купуєш сукню, ти не дивишся на неї й не думаєш, що вона має сенс. Ти дивишся на неї і купуєш її спонтанно, тому що думаєш: “Мені це потрібно прямо зараз”. Але через 10 років ця сукня може стати сентиментальною та мати певне значення, як коли ви її носили. Те ж саме можна сказати і про татуювання”, – зазначив британець.

Ольга Степанова

Recent Posts

Кенію охопили масові антиурядові протести: є загиблі, серед постраждалих сестра Обами

Столицю Кенії Найробі охопили масові протести через прийняття керівництвом країни законопроєкту про підвищення податків. Сотні протестувальників пішли…

51 хв. ago

Великі зашквари Тищенка: подробиці гучних скандалів, в які вляпався одіозний нардеп

Одіозний Тищенко – знову в центрі уваги, а цього разу ще й за ґрати може…

55 хв. ago

Штраф від ТЦК можна скасувати: важлива інструкція, як це зробити

Починаючи з 17 липня, військовозобов’язані, які не оновили свої персональні дані, можуть отримати повістки від представників ТЦК…

5 години ago

Микола Тищенко з’явився на засідання суду в брендових речах на суму близько 100 тисяч гривень

Народний депутат України Микола Тищенко, який дням став фігурантом скандалу з побиттям військовослужбовця у місті…

5 години ago

У Кенії відбувся штурм парламенту: поліція відкрила по активістах вогонь, є загиблі

У столиці Кенії Найробі мітингувальники намагалися штурмувати парламент, поліція відкрила по них вогонь. Щонайменше пʼятеро…

5 години ago

Графіки відключення світла 26 червня: Укренерго попередило про посилені обмеження

У середу, 26 червня, обмеження в електропостачанні триватимуть впродовж всієї доби. Обленерго будуть застосовувати графіки…

5 години ago