Принцу Гаррі – 40! Найяскравіші події та фото з життя найрудішого у світі принца

Принц Гаррі – один із найсуперечливіших персонажів британського королівського сімейства. Він не раз змушував червоніти бабусю-королеву (а пізніше й батька-короля) за свої витівки. Попри це Гаррі був і залишається беззаперечним улюбленцем усіх жителів Сполученого Королівства. Навіть після того, як одружився з Меган Маркл і полетів із нею до Америки. У рідній країні Гаррі жаліють і шепочуться, що принц всього-на-всього потрапив під згубний вплив своєї дружини. Однак Гаррі завжди був бунтарем, який не бажав миритися з правилами та мало замислювався про свою репутацію.

Навіть у стані розсудливого чоловіка і батька двох дітей молодший син принцеси Діани продовжує залишатися найяскравішим бед-боєм британської королівської сім’ї. Хоча тусовник Гаррі й справді встиг наламати дров у юності, існують вчинки, за які його одночасно люблять і ненавидять.

Принцеса Діана і принц Гаррі під дощем в аеропорту Абердіна у вересні 1985 року. Фото: Getty Images

Наприклад, за суперсекретний парубочий вечір принца Вільяма перед його одруженням з Кейт Міддлтон відповідав якраз Гаррі. А вже він-то з його величезним досвідом точно розумітися на розвагах. З чуток, гостей на вечірці для Вільяма було близько 20, все відбувалося в нічному клубі, а викласти за вечірку довелося близько 2500 фунтів стерлінгів.

«Я можу підтвердити, що парубочий вечір принца Вільяма відбувся цими вихідними. Це був абсолютно приватний захід, і ми не маємо наміру давати будь-які подальші коментарі», – відрізало джерело з Сент-Джеймського палацу.

Гаррі з принцесою Діаною і королевою-матір’ю, 1992 рік. Фото: Getty Images

Найсмішніше, що перед самим весіллям Гаррі почав відзначати грандіозну подію настільки заздалегідь, що не спав на вечірці в Goring Hotel десь до третьої години, а потім просто заради забави рибкою вистрибнув з балкона веранди готелю. І пошкодив ногу. Тож на весіллі принца Вільяма він помітно кульгував.

Зі старшим братом і батьком на похоронах принцеси Діани, 1997 рік. Фото: Getty Images

Згадавши вміння принца Гаррі гарно відпочивати, не можна не копнути в найскандальніший етап його життя – в нульові, коли молодший Віндзор, здається, тільки й робив, що тусувався. Одні засуджували Гаррі за розгульний спосіб життя, інші ж списували таку поведінку на юнацьку бунтарську примху.

З реперами Каньє Вестом і P. Diddy, 2007 рік. Фото: Getty Images

В один із клубів, наприклад, син принца Чарльза вліз пожежною драбиною, із заднього входу, щоб уникнути уваги фотографів. Іншим разом, 2004 року, він на нервах побився з папараці та зопалу отримав камерою по обличчю.

З Вільямом і Девідом Бекхемом, 2010 рік. Фото: Getty Images

Головний камінь спотикання для англійців – це рішення принца Гаррі та Меган Маркл покинути британську королівську сім’ю. Хтось вбачає в цьому бажання принца розірвати «порочне коло» досить нездорових сімейних стосунків. А хтось – доволі банальне бажання наживи.

Стався «Мегзит» у січні 2020 року. Відтоді Сассекське подружжя мешкає в Монтесіто й агресивно монетизує своє становище: і Гаррі, і Меган дуже вигідно продали свої історії провідним американським медіаплатформам, на кшталт Netflix або Spotify. Гаррі випустив книгу «Запасний», де звинувачував батька в холодності після смерті принцеси Діани, а брата Вільяма і його дружину, принцесу Кетрін, – у неприйнятті його коханої та расистських випадах у її бік.

Гаррі звинуватив усіх членів сім’ї. Фото: Getty Images

За даними джерел видання Daily Mail, між принцом Вільямом і принцом Гаррі не буде «жодних дзвінків» з приводу ювілею, оскільки брати навіть не спілкуються.

При цьому сам 75-річний король Чарльз III має намір привітати молодшого сина особисто – він хоче зателефонувати Гаррі по відеозв’язку вдень 15 вересня за британським часом. Сім’я зможе поговорити, щойно герцог Сассекський прокинеться в Каліфорнії.

Брати не спілкуються. Фото: Getty Images

Раніше повідомлялося, що принц Гаррі планує відзначити своє 40-річчя з близькими друзями, але без своєї дружини Меган Маркл. Знайоме із сім’єю джерело стверджує, що 15 вересня він відсвяткує день народження в колі сім’ї в Каліфорнії, а потім одразу ж вирушить у подорож із «найближчими приятелями». При цьому Меган Маркл залишиться вдома з дітьми.

День народження без Меган. Фото: Getty Images
Романчук Микола

Recent Posts

Київ піднявся на перше місце в світі за забрудненістю повітря: не виходьте на вулицю

Через пожежі в екосистемі на Київщині українська столиця посіла перше місце в світі за рівнем…

7 хв. ago

Ізраїль близький до початку наземної війни в Лівані — WSJ

Хвиля смертоносних вибухів пейджерів та інших електронних пристроїв, які носили бойовики в Лівані, різко посилила…

16 хв. ago

Не мають законної сили: через які повістки не зможуть покарати

В Україні триває процес загальної мобілізації, під час якого територіальні центри комплектування активно розсилають повістки…

29 хв. ago

На замітку господиням: 3 помилки, які зіпсують пасту карбонара

Під час приготування пасти карбонари чи болоньєзе можна допустити деякі помилки, які зіпсують смак страви.…

39 хв. ago

ЄС закликав виконати ордери на арешт Путіна

Євросоюз закликав усі держави, які ратифікували Римський статут, виконувати свої зобов'язання. Зокрема йдеться про арешт…

51 хв. ago

Чи може ТЦК передати повістку через родичів: юрист дав пояснення

Військовослужбовці ТЦК не можуть передати повістку військовозобов'язаному через родичів. Якщо це сталося, то документ не…

1 годину ago