Небезпечний злочинець, якого шукали протягом 20 років, влаштувався на роботу в поліцію

Втікач Антоніо Ріано, якого після бійки зі стріляниною в Цинциннаті (США) розшукували майже два десятиліття, працевлаштувався поліціантом у Мексиці. Про це пише видання Oddity Central.

У грудні 2004 року, за чотири дні до Різдва, Ріано посварився з 25-річним чоловіком у барі в Цинциннаті (штат Огайо). Камери відеоспостереження зафіксували, як Антоніо витягує пістолет і стріляє супротивнику в обличчя.

Зловмисник, якого прозвали “Ель Діабло” (іспанською “Диявол”), зумів сховатися від правоохоронців, попри те, що його переслідували по всій країні. Спершу він поїхав до своєї сестри в Нью-Джерсі, після чого безслідно зник майже на 20 років, залишаючись одним з найбільш розшукуваних злочинців в США.

Через кілька років слідчі припинили активні пошуки й так тривало аж до недавнього часу, коли один з детективів випадково знайшов Ель Діабло за допомогою соціальних мереж. Як з’ясувалося, він влаштувався на роботу у відділок поліції в мексиканському штаті Оахака.

Американські слідчі зв’язалися з місцевою владою. Там підтвердили, що Ріано дійсно працював поліціантом у департаменті міста Сапотітлан-Пальмас. Підозрюваного доставили в Огайо, де йому було висунуто обвинувачення у вбивстві — злочині, за який в цьому штаті передбачено довічне ув’язнення.

Антоніо не визнає своєї вини, але прокурори кажуть, що їм це не потрібно, адже зібрані усі необхідні докази.

На запитання, нащо він став офіцером поліції, 72-річний чоловік відповів, що “хотів допомогти народу Мексики”.

Це уже далеко не перший подібний випадок. 65-річний Дональд Сантіні з Флориди, який 39 років переховувався від поліції, попри три появи в програмі “Найрозшукуваніший в Америці”, був спійманий у Каліфорнії. Чоловік весь цей час був у всіх на виду і працював президентом місцевої ради з водопостачання.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

3 години ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

3 години ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

3 години ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

3 години ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

3 години ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

3 години ago