Не влучив у жодну мішень. Кілер, який поранив Трампа у вухо, провалив відбір у секцію стрільби

20-річний стрілець, який робив замах на Дональда Трампа, у старшій школі не пройшов відбір у секцію зі стрільби через поганий зір і влучність.

За розповідями колишніх однокласників, під час відбору Томас Меттью Крукс стріляв із малокаліберної гвинтівки з відстані лише 15 метрів і не влучив у жодну з мішеней. Однокласники згадують, що відстань від місця влучання куль до мішені становила кілька метрів.

Томас Метью Крукс 13 липня 2024 року здійснив у місті Батлер (Пенсільванія, США) замах на колишнього президента країни Дональда Трампа під час передвиборчої промови. Унаслідок замаху Дональд Трамп дістав легке поранення, однак під час стрілянини було вбито іншу людину, а ще двоє, діставши поранення, були госпіталізовані в критичному стані. У машині стрілка було виявлено вибухівку.

Крукс народився в штаті Пенсільванія, де закінчив старшу школу Бетел-Парк у 2022 році. У школі майбутній кілер зазнавав знущань і сидів один під час обіду. Інші учні висміювали його за одяг, який він носив, включно з мисливським одягом.

У віці 17 років він пожертвував 15 доларів організації зі збору коштів Демократичної партії ActBlue 20 січня 2021 року – у день інавгурації Джо Байдена. Після свого 18-річчя він зареєструвався як республіканець (у вересні).

За два місяці до замаху Крукс закінчив Громадський коледж округу Аллегейні. На момент стрілянини працював помічником дієтолога в місцевому будинку для літніх людей. У поле зору правоохоронних органів не потрапляв, про його стійкі політичні погляди також нічого невідомо.

Він займався шахами та програмуванням, після школи записався до стрілецького клубу. Носив окуляри.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

2 години ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

2 години ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

2 години ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

2 години ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

2 години ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

2 години ago