Відмовив двигун: біля гольф-клубу Трампа ледь не розбився літак

Біля поля для гольфу, що належить Дональду Трампу, цивільний літак здійснив аварійну посадку. Літак, що прямував рейсом із Санта-Моніки в Лонг-Біч, приземлився в неділю в Тихому океані недалеко від Оушен-Трейл-Драйв у районі Ранчо-Палос-Вердес в окрузі Лос-Анджелеса. Про це пише Newsweek.

Цей район розташований недалеко від Національного гольф-клубу Трампа в Лос-Анджелесі, одного з гольф-клубів, що належать 45-му президенту Сполучених Штатів.

Після вимушеної посадки пілот і його собака випливли на берег і не постраждали. Повідомлення про катастрофу надійшло приблизно о 17:20 за місцевим часом, повідомили в департаменті шерифа округу Лос-Анджелес.

Підрозділ Air Rescue 5 департаменту шерифа Лос-Анджелеса висаджує тактичних медиків після аварії невеликого літака Ранчо-Полос-Вердес (Каліфорнія)
Підрозділ Air Rescue 5 департаменту шерифа Лос-Анджелеса
Підрозділ Air Rescue 5 департаменту шерифа Лос-Анджелеса

Наразі невідомі причини, через які в літака відмовив двигун. За словами начальника окружної пожежної охорони Бернарда Пітерса, йдеться про одномоторний Piper Cherokee Six, який затонув в океані.

Едвард Ворго, представник Берегової охорони США, повідомив, що на борту перебувала одна людина із собакою.

“Обидва змогли безпечно виплисти”, — пояснив він.

Події біля об’єктів Трампа

Події траплялися поруч з активами Трампа і раніше. На початку цього місяця поруч із Національним гольф-клубом у Бедмінстері, штат Нью-Джерсі, стався землетрус магнітудою 4,8 бала.

За даними Геологічної служби США, епіцентр був біля станції Вайтхаус у Нью-Джерсі, недалеко від поля для гольфу колишнього президента. За словами влади Нью-Йорка, жертв або “повідомлень про серйозні збитки” не було.

За деякими даними, у листопаді минулого року недалеко від узбережжя біля готелю Трампа на Гавайському острові кілька разів бачили акул.

Ольга Степанова

Recent Posts

Журналісти знайшли місце, де Білорусь ховає російську “ядерку”: до України майже 200 кілометрів

Режим самопроголошеного "президента" Білорусі Олександра Лукашенка сховав ядерну зброю, яку надали йому російські терористи, за 190…

54 секунди ago

Насувається потужна магнітна буря: прогноз на вихідні, 11-12 травня

Прогноз сонячної та геомагнітної активності на 11-12 травня 2024 року опублікував Центр прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та…

14 хв. ago

Скандал на “Євробаченні-2024”: представника Нідерландів хочуть дискваліфікувати

На міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2024" знову розгорівся гучний скандал, але цього разу вже довкола представника…

23 хв. ago

Смерть військовозобов’язаного в ТЦК: рідні досі не отримали висновок судмедекспертизи

Мати військовозобов'язаного, який помер на території ТЦК Кривого Рогу 5 травня, заявила, що досі не…

34 хв. ago

Вдруге за травень: небо над Україною захопило яскраве Північне сяйво (фото)

Ввечері 10 травня над Чернігівщиною, Одещиною, Кіровоградщиною та деякими іншими регіонами можна спостерігати Північне сяйво.…

42 хв. ago

В Бєлгородській області безпілотники атакували підприємство (фото, відео)

У Бєлгородській області РФ внаслідок нічної атаки безпілотників пошкоджено три будівлі на території сільськогосподарського підприємства. Про це повідомив губернатор…

54 хв. ago