Шанувальниця Адель хотіла заощадити на житлі, їй довелося спати у наметі зі 180 незнайомцями (фото)

Палка шанувальниця творчості британської співачки Адель приїхала на її концерт у Мюнхені (Німеччина), спокусившись на дешеве житло, але потрапила у халепу. Жінці з Фінляндії, яку звуть Аліна, довелося спати у наметі разом зі 180 іншими незнайомцями. Про цей досвід вона розповіла на своїй сторінці у TikTok.

@alinatrvl 📍The Tent Munich, 16€/night (busy season) ⛺️ it’s not too bad honestly you survive here, the outside areas are cute and all clean bathrooms etc. I actually slept SO well here but also was tired after the Adele concert. It was ok but still feel one night was enough here hahaha. #thetentmunich #hosteldorms #hostellife #budgettravel #thetent ♬ original sound – Vogue

“POV: ти надто багато подорожуєш й у підсумку спиш у наметі зі 180 людьми. 16 євро/ніч (напружений сезон) це не так вже й погано, чесно кажучи, тут можна вижити. Територія досить мила, ванні кімнати чисті”, — зазначила туристка в описі до відео, що швидко зібрало понад 1,8 мільйона переглядів.

Однак Аліна з Гельсінкі зазначила, що не хотіла б лишатися в такому “хостелі” більше ніж на одну ніч.

“Насправді я тут дуже добре виспалась. Була втомлена після концерту Адель. Все було добре, але відчуваю, що однієї ночі тут достатньо, ха-ха-ха”, — додала вона.

Підписники та шанувальники жінки почали ділитися своїми думками у коментарях під роликом. Дехто розповів про власний досвід бюджетних мандрівок Європою.

“Насправді там безпечніше, ніж у хостелі на 8 осіб!” — написала одна з учасниць обговорення.

Дешеве житло в Європі

До речі, The Tent in Munich (“Намет у Мюнхені”) — це екологічний молодіжний хостел з різними типами бюджетного розміщення. До послуг постояльців їдальня з кухнею, безплатний гарячий душ, окремі шафи для речей та пральня.

Гості можуть зайнятися спортом, взяти на прокат велосипед, пограти в настільні ігри чи музичні інструменти, зокрема фортепіано. Щосереди з 9:30 ранку проводиться безплатна екскурсія Мюнхеном. Оскільки заклад працює виключно влітку, бронювання на 2025 рік відкриється лише у лютому наступного року.

Романчук Микола

Recent Posts

Списання грошей з рахунків та арешт майна: чим загрожує українцям несплата штрафу від ТЦК

При несплаті штрафу від ТЦК держава може примусово стягнути борг через списання грошей із банківських рахунків…

30 секунд ago

ЄС має намір ізолювати РФ

16 жовтня Європейський Союз проводить свій перший саміт з країнами Перської затоки, спрямований на зміцнення…

13 хв. ago

Дісталися і пенсіонерів: запровадили солідні штрафи – чи вистачить грошей розрахуватися

У Пенсійному фонді розповіли про штрафні санкції для пенсіонерів . Цією інформацією ділиться Пенсійний фонд, пише Стіна. В українських…

16 хв. ago

Українські діячі культури тікають за кордон: Точицький шокований

Міністр культури та стратегічних комунікацій України Микола Точицький повідомив, що кожен п'ятий митець, який виїжджає…

20 хв. ago

Зеленський у Раді презентував план перемоги: повний текст

Президент України Володимир Зеленський виступив на засіданні Верховної Ради, де вперше публічно презентував план перемоги України у…

26 хв. ago

Зеленський розкрив українцям свій план перемоги

План перемоги України складається з п'яти пунктів. Є у ньому й три таємні додатки, сказав президент Володимир Зеленський під…

26 хв. ago