Дружина втратила свідомість: збанкрутілий мільярдер продає свій будинок і авто (фото)

Мільярдер Боб Булл з Манчестера (Велика Британія) змушений продати свій розкішний будинок з боулінгом та кінозалом, а також 12 суперкарів, щоб погасити борг у 725 мільйонів фунтів стерлінгів. Про це пише видання The Mirror.

Торік статки “підприємця” оцінювали у майже 2 мільярди фунтів стерлінгів — він займав 88 місце у списку найбагатших людей Великої Британії. В інтерв’ю журналістам багач розповідав про те, що заробив свої гроші, перетворюючи старі фургони на “бунгало-селища”.

Булл стверджує, що розорився внаслідок “кампанії ненависті” з боку сумнозвісного наркокартелю Kinahan Cartel.

“Ці люди довели мене до межі. Якби суддя, який розглядав справу про банкрутство, знав, що я став жертвою злочину, то цю справу було б закрито”, — розповів чоловік виданню The Sun.

Торік статки “підприємця” оцінювали у майже 2 мільярди фунтів стерлінгів Фото: Gareth Iwan Jones

Боб намагався рефінансувати свій бізнес, але найбільша угода провалилася, бо кредитор в останню хвилину відмовився брати в цьому участь.

Магнат у відчаї вліз у борги, позичивши 3 мільйони фунтів стерлінгів у мільйонера, який виявився членом організованого злочинного угруповання, пов’язаного, за чутками, з групою Кінахана. Гроші з відсотками у розмірі 3 мільйони фунтів стерлінгів потрібно було повернути через чотири тижні, але ситуація вийшла з-під контролю. Зрештою, британець втратив 42 мільйони фунтів стерлінгів. Прощаючись зі своїм Роллс-Ройсом вартістю 450 000 фунтів стерлінгів, його дружина навіть втратила свідомість.

У грудні в судових документах з’явилася інформація про те, що колишній мільярдер сподівався укласти угоду про виплату боргів кредиторам лише під 0,25%. Щоб з усіма розрахуватися, ймовірно, йому доведеться продати майже всю власність, зокрема будинок у Кердріджі (Гемпшир), що має шість спалень.

Будинок Булла у Великій Британії Фото: Gareth Iwan Jones
Ковальчук Світлана

Recent Posts

Київський ТЦК витратить майже 3 млн грн на бланки та календарі

Київський територіальний центр комплектування та соціальної підтримки витратить 2,8 млн грн на реєстраційні журнали, бухгалтерські книги,…

5 хв. ago

Митника, якого впіймали на хабарі, суд поновив на посаді та призначив йому грошову компенсацію

Львівський окружний адміністративний суд поновив на посаді Сергія Бутова, митника, затриманого за хабар у $16 тис. доларів.…

11 хв. ago

Туристи тікають з тайського пляжу: усе через таємничих голчастих істот

Відпочинок на пляжі Пранбурі в Таїланді перервався несподіваною загрозою — тисячі невідомих для місцевих жителів…

23 хв. ago

Хвилинка божевілля: людину заарештували, бо вона їла курку ножем і виделкою

Америка - країна, яка славиться своєю свободою і демократією. Однак погляньте на закони в Сполучених…

32 хв. ago

Портников розповів, коли будуть мобілізувати жінок на війну

Український журналіст та політичний оглядач Віталій Портников заявив, що у випадку продовження війни на кілька…

40 хв. ago

За підготовку до зими українців штрафуватимуть на сотні тисяч гривень

Напередодні опалювального сезону Верховна Рада України затвердила збільшення штрафів за незаконне вирубування дерев, про що повідомив у…

47 хв. ago