Ювелірні детективи викрили Кейт Міддлтон: зникла каблучка принцеси Діани

Новини з життя королівської сім’ї завжди активно обговорювалися в Мережі. Після того як навесні 2024 року Кейт Міддлтон оголосила на весь світ про боротьбу з раком, розмов стало ще більше. Люди шукали таємні знаки в поведінці та навіть у вбранні принцеси.

Тепер прихильники принцеси гадають, звідки на руці Кейт Міддлтон з’явився новий стильний перстень і чому вона стала рідше носити символ її кохання з Вільямом – сапфірову каблучку принцеси Діани, яка завжди була головною прикрасою Кейт.

Нещодавно світ дізнався, що Кейт завершила курс хімієтерапії. Новина ілюструвалася атмосферним відео, знятим у Норфолку, що відкриває нову главу в загадці, пов’язаній з її знаменитою каблучкою.

Кейт завершила курс хімієтерапії. Фото: Instagram/The Prince and Princess of Wales

Детектив у світі ювелірних прикрас почався в серпні, коли Кейт і принц Вільям з’явилися у відео, знятому до Олімпіади. Прихильники помітили на пальці принцеси відсутність знаменитого 12-каратного цейлонського сапфіра, обрамленого діамантами. Замість цього на звичному місці були весільна каблучка з валлійського золота і нова прикраса.

Деякі експерти, такі як Максвелл Стоун, припустили, що це може бути давній екземпляр з колекції Кейт. Ще на початку їхніх стосунків Вільям подарував майбутній дружині золоту каблучку з особливими для них каменями – гранатом і перлами. Однак дехто, подібно до Лорен Кіхна з The Court Jeweller, стверджують, що каблучка з відео має сучасніший і стильніший вигляд з іншими прикрасами Кейт Міддлтон, тож це абсолютно новий екземпляр.

Відео, зняте відомим Віллом Ворром, дало змогу прихильникам детальніше розгледіти руку Кейт, особливо на десятій секунді, коли вона керує машиною. У цей час невідома каблучка знову замінила сапфірову прикрасу, додавши загадки в цю ювелірну інтригу.

Принцеса керує машиною. Фото: Instagram/The Prince and Princess of Wales

Не варто забувати, що сапфірова каблучка колись належала принцесі Діані, матері Вільяма. З моменту заручин Кейт демонструвала її неодноразово. У різні моменти вона знімала її, наприклад, коли займалася садівництвом або підіймалася в гори. У розпал пандемії вона теж регулярно відмовлялася від культової прикраси.

На думку експертів, Кейт неспроста зняла каблучку леді Ді й одягла замість неї подарунок від чоловіка: саме Вільям був поруч із коханою під час її боротьби з раком. Обручка символізує їхню спільну боротьбу та протистояння складним часам. Цей жест показує, що в житті принцеси почалася нова глава.

Неоціненна підтримка Вільяма. Фото: Getty Images
Романчук Микола

Recent Posts

Є чітка формула, як загнати Путіна в глухий кут,- експерт

Публіцист Віталій Портніков відповів на питання, як усунення Путіна могло б змінити перебіг війни. На питання про…

3 хв. ago

Київ піднявся на перше місце в світі за забрудненістю повітря: не виходьте на вулицю

Через пожежі в екосистемі на Київщині українська столиця посіла перше місце в світі за рівнем…

18 хв. ago

Ізраїль близький до початку наземної війни в Лівані — WSJ

Хвиля смертоносних вибухів пейджерів та інших електронних пристроїв, які носили бойовики в Лівані, різко посилила…

27 хв. ago

Не мають законної сили: через які повістки не зможуть покарати

В Україні триває процес загальної мобілізації, під час якого територіальні центри комплектування активно розсилають повістки…

40 хв. ago

На замітку господиням: 3 помилки, які зіпсують пасту карбонара

Під час приготування пасти карбонари чи болоньєзе можна допустити деякі помилки, які зіпсують смак страви.…

50 хв. ago

ЄС закликав виконати ордери на арешт Путіна

Євросоюз закликав усі держави, які ратифікували Римський статут, виконувати свої зобов'язання. Зокрема йдеться про арешт…

1 годину ago