“Намагалася вирватися, але не змогла”: принц Гаррі здійснив мрію матері принцеси Діани

Принцеса Уельська Діана, про яку зняли фільм “Спенсер”, 15 років була у шлюбі з принцом Чарльзом. Для неї життя в королівській родині Великої Британії було нестерпним. Лише після смерті знаменитості її син – принц Гаррі – втілив мрію матері в життя.

Королівський редактор Річард Кей під час виступу в подкасті Palace Confidential розповів, що Діана ненавиділа життя в королівській родині. Він зазначив, що принцеса була б щаслива за свого молодшого сина Гаррі, який вирвався з цього так званого “полону”.

Як відомо, принц відмовився від престолу та переїхав жити до США. Він офіційно підтвердив, що став резидентом Америки.

“Ви повинні пам’ятати, що Діана була радикалом, вона була дуже нещаслива, вона була замкнена в королівській системі, вона намагалася вирватися, але не змогла цього зробити до смерті”, – зазначає видання express.co.uk.

Принц Гаррі і принцеса Діана / фото Getty Images

Розповідаючи про стосунки між двома принцами Гаррі та Вільямом, Річард вказав, що Діана підтримала б молодшого сина у його виборі та не засуджувала його відмову від престолу.

“Я думаю, вона б дуже пишалася тим фактом, що Гаррі вибрав життя поза королівським колом”, – додав королівський редактор.

Що відомо про принцесу Діану

Принцеса була однією з найвідоміших і найулюбленіших членів королівської родини. Народилася вона 1 липня 1961 року в Сандрінгемі, Англія, в родині Спенсерів. У 1981 році вона вийшла заміж за принца Чарльза, спадкоємця британського престолу.

Весілля Діани та Чарльза стало одним із найграндіозніших королівських весіль, що транслювалося по всьому світу. У подружжя народилося двоє синів – принци Вільям і Гаррі. Шлюб із принцом Чарльзом розпався у 1996 році.

Діана здобула популярність не тільки як член королівської родини, але і як активна благодійниця та захисниця різних гуманітарних і соціальних ініціатив. Вона була відома своєю роботою в сферах охорони здоров’я, боротьби зі СНІДом та підтримки бездомних.

31 серпня 1997 року Діана трагічно загинула в автокатастрофі в Парижі, що стало шоком для всього світу.

Ольга Степанова

Recent Posts

“Їх не потрібно шукати”: адвокатка розповіла, хто перший отримає повістки поштою

З 17 липня в Україні почали надсилати поштою повістки, направлені ТЦК на сервери "Укрпошти". Вони були…

6 хв. ago

“Задумався про реінкарнацію”: ЗМІ розкрили нюанси візиту Путіна до монгольських шаманів

Під час нещодавніх відвідин Монголії російський лідер Володимир Путін відвідував "шаманів", бо замислився над своєю реінкарнацією та…

13 хв. ago

Розкрито ланцюжки виробництва і поставок іранських “Шахедів” для ЗС РФ (інфографіка)

Україна запровадила санкції проти 40 юридичних та 6 фізичних осіб, у відповідь на передачу Іраном…

22 хв. ago

В яких органах влади найбільше зростуть зарплати (список)

Найбільше зросте фонд оплати праці у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі та в Бюро економічної безпеки Проєктом…

31 хв. ago

Перевірки пройдуть усі: за що газова служба може оштрафувати на 100 тис. грн

В Україні тривають перевірки газового обладнання. Фахівці газових служб також перевіряють лічильники. Такі інспекції можуть призвести…

39 хв. ago

Належить не тому виду: у школі учневі дозволили “стати вовком” (фото)

Учневі школи в Шотландії дозволили ідентифікувати себе вовком, оскільки дитина страждає від "видової дисфорії", коли…

48 хв. ago