Кейт Міддлтон вперше з’явиться на публіці після діагностування раку

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон візьме участь у церемонії з нагоди дня народження короля Чарльза III. Вона вперше з’явиться на публіці після того, як у неї діагностували рак. Про це вона повідомила в соцмережі X.

Принцеса повідомила, що має хороший прогрес у проходженні хімієтерапії. Її лікування триватиме ще кілька місяців.

«Я з нетерпінням чекаю можливості відвідати парад на честь дня народження короля цими вихідними з родиною, і сподіваюся взяти участь у кількох громадських заходах протягом літа, але також знаю, що я ще в небезпеці», – написала Кейт.

Насамкінець принцеса подякувала за розуміння і висловила вдячність усім тим, «хто так сміливо поділився зі мною своїми історіями».

Як повідомлялося, Кейт Міддлтон була госпіталізована 16 січня для «серйозної операції на черевній порожнині», яка була визнана успішною. На момент операції вважалося, що її стан не є онкологічним, оскільки жодні аналізи не підтвердили наявність раку. Однак післяопераційні тести підтвердили наявність раку. Принцеса повідомила, що знаходиться на ранніх етапах курсу хіміотерапії, але не вказала, на яку саме пухлину страждає.

Нагадаємо, лікарі короля Великої Британії Чарльза III виявили у нього онкологічне захворювання на ранній стадії, повідомив прем’єр-міністр країни Ріші Сунак. За словами глави уряду, він перебуває у постійному контакті з монархом і сподівається на його повне одужання.

Зазначалося, що монарх відкладе свої обов’язки, але продовжить виконувати державні, і навіть не залишить роботу з документацією. Деякі публічні обов’язки короля на себе візьме його син, принц Уельський Вільям, який був змушений раніше терміну повернутися з невеликої відпустки по догляду за дружиною, яка нещодавно оперувала операцію.

Ольга Степанова

Recent Posts

Пенсіонери в обмороці: Кабмін хоче вигребти залишки з їхніх банківських карток

Уряд може залишити без грошей деяких пенсіонерів . Гроші буде знято прямо з пенсійних карток, повідомляють на сайті Верховної…

4 хв. ago

Ось що потрібно зробити з постільною білизною, щоб регулярно висипатись

Проблема безсоння або важкості заснути може турбувати багатьох людей. Експерти назвали традицію в скандинавських країнах,…

16 хв. ago

Перепис населення в Україні: до чого тут мобільні вишки і чи будуть видавати дані карток

Демографи кажуть - оцінити кількість населення можна повноцінно лише завдяки проведенню перепису у мирний час. Або ж…

25 хв. ago

Списки “ухилянтів”, знайдені у голови Хмельницької МСЕК: що може загрожувати чоловікам

Державне бюро розслідувань (ДБР) у межах досудового слідства вивчає списки “ухилянтів”, які знайшли під час обшуків у…

34 хв. ago

Сім’я і здоров’я тріщать по швах: учені пояснили, у чому небезпека невдалого шлюбу

Нещасливий шлюб — це не просто емоційний тягар обох партнерів, він може серйозно вплинути не…

43 хв. ago

10 фраз, які змусять жінку закохатися у вас до нестями

Кожна жінка хоче відчувати себе коханою, бажаною та особливою. І нема кращого способу зробити це,…

1 годину ago