Найпопулярніша італійська зірка OnlyFans втекла з країни: яка причина

Італійська зірка еротичного контенту на платформі OnlyFans, Мадаліна Йоана Філіп, відома під псевдонімом Меді Джіо, опинилася в центрі податкового скандалу. Популярна модель вирішила втекти до Швейцарії, після того, як італійська податкова служба виявила несплачені податки на суму 1,5 мільйона євро.

Проблеми з податковою виникли після того, як чиновники звернули увагу на розкішний спосіб життя Меді Джіо, який вона активно демонструвала у соцмережах. 27-річну модель звинувачують у неправдивому декларуванні доходів з 2021 року, адже задекларовані прибутки зірки OnlyFans не відповідали рівню її видатків. 

Як вказують ЗМІ італійська модель задекларувала лише 50 тис. євро доходу, а після звинувачень у 2022 році переїхала до Швейцарії. Сама ж Меді Джіо стверджує, що сплачувала усі податки.

“Зараз я живу в Швейцарії. Я завжди платила податки, як в Італії, так і в Швейцарії”, — розповіла зірка контенту для дорослих.

Мадаліна переїхала з Румунії до Італії у 12 років, понад 10 років працювала у сімейному ресторані офіціанткою, де отримувала близько 1000 євро на місяць. Після переходу на OnlyFans, деякі її найбільші клієнти платять по 7 тисяч євро щомісяця. Минулого року Меді Джіо стала найуспішнішою жінкою в Італії на платформі OnlyFans, тому модель говорить, що не планує змінювати роботу.

“Це не прогулянка по парку: вам завжди потрібна нова ідея, щоб заробити такі цифри, як я. Вдома всі задоволені, навіть прабабуся. Вона каже, що якщо я нікого не вбиваю і плачу податки, ти можеш робити все”, — пояснила Меді Джіо.

Романчук Микола

Recent Posts

Рідкісна монета 50 копійок пішла з аукціону в 6 тисяч разів дорожче за стартову ціну

На одному з нещодавніх аукціонів в Україні монету номіналом 50 копійок, випущену 1992 року, було…

2 хв. ago

На будівництві колумбарної стіни у Києві привласнили 900 тис. грн: хто винен у розтраті

У Києві викрили привласнення коштів на будівництві колумбарної стіни на Лісовому кладовищі. У вчиненні злочину…

10 хв. ago

Велику партію контрабанди товарів відомих брендів знайшли в Чернівцях: що ввозили незаконно

У Чернівцях детективи БЕБ ліквідували канал контрабанди одягу, взуття та аксесуарів відомих брендів. Про це…

21 хв. ago

В Житомирі чоловік зняв штани в аптеці: як усе закінчилось

У Житомирі стався курйозний та водночас обурливий випадок, коли чоловік вирішив влаштувати непристойний "перформанс" у…

30 хв. ago

Суд виселяє екс-міністра культури часів Януковича з Києво-Печерської лаври

Північний апеляційний госпсуд зобов’язав ГО "Українське товариство охорони пам’яток історії та культури" (УТОПІК) звільнити будівлю…

38 хв. ago

Хто з українців та де може отримати грошову допомогу на зимове опалення

Деякі українці можуть отримати грошову допомогу на зимове опалення. Протягом наступних двох тижнів мешканці Павлівської…

45 хв. ago