Довелося викликати поліцію. “Z-патріот” напав на Кашпіровського під час виступу (відео)

Відомий російський психотерапевт Анатолій Кашпіровський зазнав нападу під час виступу одного з міст Росії. Одного з відвідувачів не влаштувала відповідь фахівця щодо належності окупованого Криму.

Відео опублікував на своїй сторінці у Telegram український журналіст Денис Казанський. На кадрах Кашпіровський розповідає співробітникам поліції, що трапилося у день його виступу.

Один із відвідувачів кілька разів поставив питання “Чий Крим?”. При цьому під час бесіди він заявив про те, що “немає такої країни”. Ймовірно, чоловік мав на увазі Україну, що не дивно з урахуванням настроїв у Росії після 2014 та 2022 років.

Кашпіровський відповів, що Крим є “радянським”, але навіть цього було замало, щоб заспокоїти “Z-патріота”. Розлючений чоловік знову спробував зірвати виступ і навіть вирвав мікрофон у психотерапевта.

Зрештою довелося викликати співробітників поліції.

Для довідки

Анатолій Кашпіровський народився 1939 року у Ставниці Кам’янець-Подільської області Української РСР (зараз це Хмельницька область України). Він закінчив медичний інститут у Вінниці (нині — національний медичний університет імені Пирогова — Ред.), розпочав роботу лікарем у лікарні, а наприкінці 1980-х набув популярності завдяки своїм сеансам психотерапії на радянському телебаченні. Після розпаду СРСР був керівником Міжнародного центру психотерапії у Києві, а 1993 року був обраний депутатом Державної думи Росії І-го скликання від Ліберально-демократичної партії Володимира Жириновського.

У червні 1995 року під час захоплення чеченцями лікарні міста Будьонновська Ставропольського краю Кашпіровський брав участь у переговорах із Шамілем Басаєвим. Однак перед початком штурму будівлі російськими військами він вийшов із переговорної групи.

Романчук Микола

Recent Posts

Чому Росія хоче захопити шахту в Покровському районі: деталі від The Economist

Захоплення Росією найбільшої шахти України з видобутку коксівного вугілля в Покровському районі може спричинити катастрофічний…

4 хв. ago

Гарріс звинувачує Трампа в приховуванні інформації про його здоров’я

Кандидатка у президенти США від демократів Камала Гарріс оприлюднила дані медогляду, який визнав її здоровою. Тепер вона…

11 хв. ago

Море змило загородження, якими Росія охороняє Кримський міст (фото)

Бонові загородження, якими Росія намагається захистити Кримський міст, знесло течією у Чорному морі. Про це повідомляє «Радіо Свобода».…

40 хв. ago

Загострення на Корейському п-ові: КНДР приводить артилерійські війська у повну бойову готовність

Північнокорейський диктатор Кім Чен Ин наказав привести в повну бойову готовність артилерійські підрозділи в районі демілітаризованої зони…

44 хв. ago

Жодного вцілілого кварталу: окупанти рівняють із землею ще одне українське місто

Тривають важкі бої за Торецьк у Донецькій області, де не залишилося жодного вцілілого кварталу —…

49 хв. ago

Росіяни готують обстріл України: стало відомо, скільки літаків вже споряджено

За даними OSINT-спільноти Tracking, російські окупанти спорядили ракети Х-101 на 8 стратегічних літаках Ту-95МС, які…

52 хв. ago