Трамп відмовився від нових передвиборчих дебатів із Гарріс

Колишній президент США Дональд Трамп заявив , що не планує брати участь у ще одних передвиборчих дебатах із кандидатом від демократів Камалою Гарріс .

«Коли боксер програє бій, перші слова, що він вимовляє, це: «Я хочу реванш». Опитування ясно показують, що я виграв дебати проти товариша Камали Харріс, ліворадикального кандидата від демократів, у ніч на вівторок, і вона одразу вимагала другого раунду дебатів. Камала має зосередитися на тому, що їй слід робити протягом останнього майже чотирирічного періоду. Третіх дебатів не буде», – написав він у своєму акаунті в соціальній мережі Truth Social .

Трамп додав, що Гарріс та президент США Джо Байден зруйнували країну та розвалили середній клас.

За даними опитування CNN і SSRS, більшість американських виборців (63%) заявили про перемогу Харріс у дебатах із Трампом. Перед дебатами думки тих самих виборців щодо того, який кандидат виступить переконливіше, розділилися порівну: 50% вважали, що Харріс виглядатиме краще, а 50% — що Трамп.

Після попередніх дебатів, у яких брав участь чинний президент Джо Байден, 67% учасників аналогічного опитування передали Трампу.

Водночас, голоси респондентів при відповіді на запитання, хто з претендентів на пост президента краще розуміє їхні потреби, розділилися майже порівну: 44% відповіли, що Харріс, а 40% — що Трамп.

Більшість учасників опитування вважають, що з економічними завданнями Трамп упорається краще, ніж Гарріс (55% проти 35%). Більше половини респондентів (54%) також заявили, що вони «певною мірою впевнені» у здібностях Гарріс і Трампа керувати країною. При цьому 36% заявили про повну довіру до Трампу, а 32% — Гарріс.

Теледебати Трампа та Гарріс пройшли у Філадельфії. Їхнім організатором виступив телеканал ABC. За підсумками заходу Трамп заявив, що це були його «найкращі дебати за весь час», оскільки він протистояв не лише Гаррісу, а й двом ведучим.

Лисенко Катерина

Recent Posts

У небі залишаться тільки супутники Ілона Маска: Starlink відріже Землю від решти Всесвіту

Учені з Нідерландів стверджують, що радіохвилі від зростаючої мережі супутників Ілона Маска можуть назавжди закрити…

3 хв. ago

Швейцарія може запровадити платіжні картки для біженців

Парламент Швейцарії підтримав створення платіжної системи для прохачів притулку на основі спеціальних дебетових карток. Йдеться…

4 хв. ago

Механік назвав “ахіллесову п’яту” французьких автомобілів: чому краще про них забути

Існує серйозна проблема, з якою люди стикаються знову і знову, коли купують французькі автомобілі, пише Express, поділившись…

6 хв. ago

Ненависть зашкалює: у Львові ТЦКашники ногами мобілізували перехожого

Скандали з представниками ТЦК виникають у різних куточках України. Однак саме на Західній Україні вони "найяскравіші" і…

8 хв. ago

Нідерланди повернуть українських чоловіків призовного віку

Прем’єр-міністр Нідерландів Дік Схоф пообіцяв знайти важелі, які допоможуть повернути додому військовозобов’язаних українських чоловіків Прем'єр-міністр Нідерландів…

10 хв. ago

Ізраїль 15 років готував таємну операцію з підриву пейджерів у Лівані

Ізраїль протягом 15 років планував та здійснював операцію з підриву пейджерів у Лівані. Для цього використовувалися…

11 хв. ago