Трамп відмовився від нових передвиборчих дебатів із Гарріс

Колишній президент США Дональд Трамп заявив , що не планує брати участь у ще одних передвиборчих дебатах із кандидатом від демократів Камалою Гарріс .

«Коли боксер програє бій, перші слова, що він вимовляє, це: «Я хочу реванш». Опитування ясно показують, що я виграв дебати проти товариша Камали Харріс, ліворадикального кандидата від демократів, у ніч на вівторок, і вона одразу вимагала другого раунду дебатів. Камала має зосередитися на тому, що їй слід робити протягом останнього майже чотирирічного періоду. Третіх дебатів не буде», – написав він у своєму акаунті в соціальній мережі Truth Social .

Трамп додав, що Гарріс та президент США Джо Байден зруйнували країну та розвалили середній клас.

За даними опитування CNN і SSRS, більшість американських виборців (63%) заявили про перемогу Харріс у дебатах із Трампом. Перед дебатами думки тих самих виборців щодо того, який кандидат виступить переконливіше, розділилися порівну: 50% вважали, що Харріс виглядатиме краще, а 50% — що Трамп.

Після попередніх дебатів, у яких брав участь чинний президент Джо Байден, 67% учасників аналогічного опитування передали Трампу.

Водночас, голоси респондентів при відповіді на запитання, хто з претендентів на пост президента краще розуміє їхні потреби, розділилися майже порівну: 44% відповіли, що Харріс, а 40% — що Трамп.

Більшість учасників опитування вважають, що з економічними завданнями Трамп упорається краще, ніж Гарріс (55% проти 35%). Більше половини респондентів (54%) також заявили, що вони «певною мірою впевнені» у здібностях Гарріс і Трампа керувати країною. При цьому 36% заявили про повну довіру до Трампу, а 32% — Гарріс.

Теледебати Трампа та Гарріс пройшли у Філадельфії. Їхнім організатором виступив телеканал ABC. За підсумками заходу Трамп заявив, що це були його «найкращі дебати за весь час», оскільки він протистояв не лише Гаррісу, а й двом ведучим.

Лисенко Катерина

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

36 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

38 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

39 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

50 хв. ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

52 хв. ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

53 хв. ago