Несподіваний удар. Права рука принца Гаррі та Меган Маркл звільнився через три місяці від початку роботи

На початку цього року команда принца Гаррі та Меган Маркл поповнилася новим працівником – Джошем Кеттлером, який зайняв посаду титулованого начальника штабу. Попри те, що подружжя монархів покладало багато сподівань на співробітника, чоловік звільнився через три місяці від початку роботи.

Таке рішення службовця стало несподіваним ударом для представників королівської родини Великої Британії, оскільки він мав супроводжувати пару впродовж туру Колумбією, пише Daily Mail. Герцог і герцогиня Сассекські вважали його ідеальним кандидатом, що “проведе молодшого сина Чарльза ІІІ через наступний етап життя”.

Вперше Джош Кеттлер приєднався до принца Гаррі під час травневих відвідин Ігор нескорених, спортивних паралімпійських змагань, які заснував монарх, у Лондоні. Наступного разу титулований начальник штабу вийшов у люди, супроводжуючи герцога Сассекського на ювілейній службі в соборі Святого Павла.

До того ж Джош Кеттлер був важливою особистістю під час триденного туру принца Гаррі та Меган Маркл до Нігерії. Член команди королівського подружжя був присутній на зустрічі монарха з урядовцями західноафриканської країни та мав супроводжувати представників титулованої родини Великої Британії під час візиту до Колумбії, незадовго до якого звільнився.

Нетривалий період перебування “правої руки” пари на посаді вказує на певні проблеми з утриманням персоналу. З моменту одруження у 2018 році, щонайменше 18 працівників команди герцога і герцогині Сассекських пішли з роботи.

“Найпоказовішим є те, що за весь час своєї роботи, я, здається, не чув жодного нинішнього чи колишнього співробітника, який сказав би, що він знову взявся б за цю роботу, якби у нього була можливість”, – розповів один із працівників, що звільнився із команди монархів.

Ольга Степанова

Recent Posts

Улюблена стрижка парижанок: модні експерти розповіли, яка зачіска додасть осінньої романтичності образу

З початком осіннього сезону багатьом жінкам хочеться змін – додати романтичності у свою зовнішність. Але не…

3 хв. ago

Росію сколихнули одразу три землетруси: в будинках обвалилася штукатурка

У ніч проти 20 вересня в Кемеровській області Росії сталися одразу три землетруси. Жителі відчули поштовхи, у…

12 хв. ago

У Тернополі чоловіки співали на вулиці російський шансон – “концерт” закінчився у ТЦК

У центрі Тернополя кілька п'яних чоловіків співали російський шансон. "Концерт" відбувався на Театральній площі недалеко…

21 хв. ago

“Вічна” ядерна батарея виявилася у 8000 разів ефективнішою за аналоги: як вона влаштована

Батарея, розроблена вченими з китайського університету Сучжоу, використовує енергію радіоактивного розпаду — процесу, який відбувається…

29 хв. ago

Столтенберг назвав єдину умову, за якої війна може закінчитися

Чим сильнішою та тривалішою буде підтримка України, тим швидше може завершитися війна, розв'язана Росією. За…

34 хв. ago

WSJ: Путін зазнав чергової невдачі

В умовах економічної кризи, спричиненої вторгненням в Україну, Росія спробувала відмовитися від торгівлі із Заходом…

49 хв. ago