Несподіваний удар. Права рука принца Гаррі та Меган Маркл звільнився через три місяці від початку роботи

На початку цього року команда принца Гаррі та Меган Маркл поповнилася новим працівником – Джошем Кеттлером, який зайняв посаду титулованого начальника штабу. Попри те, що подружжя монархів покладало багато сподівань на співробітника, чоловік звільнився через три місяці від початку роботи.

Таке рішення службовця стало несподіваним ударом для представників королівської родини Великої Британії, оскільки він мав супроводжувати пару впродовж туру Колумбією, пише Daily Mail. Герцог і герцогиня Сассекські вважали його ідеальним кандидатом, що “проведе молодшого сина Чарльза ІІІ через наступний етап життя”.

Вперше Джош Кеттлер приєднався до принца Гаррі під час травневих відвідин Ігор нескорених, спортивних паралімпійських змагань, які заснував монарх, у Лондоні. Наступного разу титулований начальник штабу вийшов у люди, супроводжуючи герцога Сассекського на ювілейній службі в соборі Святого Павла.

До того ж Джош Кеттлер був важливою особистістю під час триденного туру принца Гаррі та Меган Маркл до Нігерії. Член команди королівського подружжя був присутній на зустрічі монарха з урядовцями західноафриканської країни та мав супроводжувати представників титулованої родини Великої Британії під час візиту до Колумбії, незадовго до якого звільнився.

Нетривалий період перебування “правої руки” пари на посаді вказує на певні проблеми з утриманням персоналу. З моменту одруження у 2018 році, щонайменше 18 працівників команди герцога і герцогині Сассекських пішли з роботи.

“Найпоказовішим є те, що за весь час своєї роботи, я, здається, не чув жодного нинішнього чи колишнього співробітника, який сказав би, що він знову взявся б за цю роботу, якби у нього була можливість”, – розповів один із працівників, що звільнився із команди монархів.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

40 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

42 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

43 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

54 хв. ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

56 хв. ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

57 хв. ago