Жодних обіймів: Кейт Міддлтон грубо порушила королівський протокол

Принцеса Уельська склала компанію принцу Вільяму під час офіційного візиту в Саутпорт. Для неї це стало першим виходом після перенесеної хімієтерапії. Принцеса постала в елегантній шоколадній сукні в горошок і витонченому пальті в тон.

Кейт зробила емоційний жест, який став грубим порушенням королівського протоколу. Вона дозволила собі знехтувати головним правилом. Подружжя зустрілося з сім’ями загиблих дівчаток, яким завдав ножових поранень підліток під час тематичного уроку танців, присвяченого творчості Тейлор Свіфт.

З сім’ями загиблих дівчаток. Фото: Getty Images

Після цих приватних бесід принц і принцеса поспілкувалися зі співробітниками швидкої допомоги, які надавали допомогу постраждалим під час цього жорстокого інциденту. Кейт обійняла медиків, порушивши тим самим протокол.

Начальник пожежно-рятувальної служби Мерсисайда Філ Гарріган поділився враженнями після зустрічі з королівським подружжям.

“Принцеса Уельська повернулася в будівлю, щоб обійняти людей, які допомагали постраждалим, оскільки розуміла, що їм важко передати свої почуття і розповісти, наскільки ці події вразили їх”, – поділився Філ у бесіді з The Sun.

Кейт Міддлтон. Фото: Getty Images

64-річна герцогиня Йоркська Сара Фергюсон, яка також бореться з онкологічним захворюванням, емоційно висловилася про перший після закінчення курсу хімієтерапії вихід Кейт Міддлтон.

“Я думаю, що принцеса виконала приголомшливу роботу, щоб опинитися там. Ця її поява була таким відважним і сміливим кроком. Я неймовірно рада була побачити її. Це точно надихне сім’ї нещасних. Ми саме цим і маємо займатися: надихати та спонукати жити далі”, – поділилася Сара.

Сара Фергюсон. Фото: Getty Images

Колишня невістка Єлизавети II теж перенесла рак. Фергюсон перемогла рак грудей, а через шість місяців після одужання дізналася, що в неї різновид раку шкіри. Це сталося в січні 2024 року. Герцогині Йоркській видалили кілька родимок, одна з них виявилася раковою.

Коломієць Надія

Recent Posts

Як спалювати жир, а не м’язи: тренер назвав вправу №1 для жінок

Спалювання жиру - ось для чого це тренування призначене. За 30-45 хвилин ви максимально збільшите спалювання…

2 хв. ago

“Я залишаюся оптимістом”: генерал Годжес оцінив можливості РФ після захоплення Вугледару

Попри окупацію Вугледара та інших населених пунктів на Донеччині, російські окупанти не зможуть досягти стратегічної мети, адже…

11 хв. ago

Бізнесмену довелося втікати від офіціанта, якому він залишив великі чайові: подробиці

У Франції італійця переслідував офіціант одного з місцевих закладів через те, що той залишив йому…

19 хв. ago

Експерт з уживаних автомобілів розповів, що потрібно обов’язково зробити під час продажу машини

Популярний продавець старих автомобілів дав важливу пораду, яка може допомогти водіям отримати значно більше грошей…

28 хв. ago

На уроки після повітряних тривог: чи варто відправляти дітей до школи – думка експерта

Нейробіолог Петро Чорноморець зазначає, що стрес та виснаження після повітряних тривог серйозно впливають на здатність…

37 хв. ago

Школярі вивчатимуть сучасні пісні на уроках літератури: “Стефанію” мають знати напам’ять

Українська шкільна освіта продовжує інтегрувати сучасні культурні елементи у навчальні програми, зокрема через військово-патріотичні пісні.…

45 хв. ago