“Російський шпигун” видавав себе за інопланетянина, щоб зустрітися з принцом Філіпом

Режисер Марк Крістофер Лі стверджує, що британська королівська сім’ї має довгі стосунки з феноменом НЛО. Так, усе нібито почалося ще 1875 року, коли чоловік королеви Вікторії, принц Альберт, написав у своєму щоденнику про те, що бачив дивні вогні в нічному небі.

Принц Філіп і королева Єлизавета були зачаровані феноменом НЛО. Про це у своєму документальному фільмі The King of UFOs розповів режисер Марк Крістофер Лі, пише The Mirror.

Зазначається, що британська королівська сім’я навіть посилала вчених вивчати кола на полях, щоб з’ясувати, чи не є вони місцями посадок НЛО.

У документальному фільмі йдеться, що про якогось Януса. Принц Філіп, щоб не заплямувати репутацію сім’ї, нібито найняв свого конюшого, сера Пітера Хорслі, щоб той допомагав у вивченні НЛО.

Як розповів сам Марк Крістофер Лі, конюший зустрічався в Челсі з таємничою людиною на ім’я Янус. Той називався інопланетянином і говорив, що має врятувати людство, адже воно знищує Землю.

“Він хотів поговорити з принцом Філіпом, організувати зустріч, щоб вони могли обговорити ці питання. Річ у тім, що, як ми зараз думаємо, можливо, Янус не був інопланетянином, а міг бути просто російським шпигуном”, — розповів режисер.

Щоправда, як повідомляється, зустріч Януса і принца Філіпа і не відбулася.

У документальному фільмі Марка Крістофера Лі розповідається про довгі стосунки британських монархів з НЛО. Усе почалося ще 1875 року, коли чоловік королеви Вікторії, принц Альберт, написав у своєму щоденнику про те, що бачив дивні вогні в нічному небі.

Марк Крістофер Лі вважає, що багато спостережень так званих “НЛО” є лише прикриттям для випробувань секретних конструкцій літаків. Ба більше, одним із таких, на його думку, нібито керував навіть теперішній король Великої Британії Чарльз III, коли був принцом.

Коломієць Надія

Recent Posts

Інвалідність встановлюватимуть по-новому: у МОЗ запустять кардинальні зміни

МОЗ розпочало реалізацію масштабної реформи системи медико-соціальної експертизи (МСЕК), яка має повністю трансформувати існуючий підхід.…

8 хв. ago

Коли українці почнуть платити військовий збір по-новому

Після збільшення податків військовий збір із заробітної плати та інших доходів фізичних осіб буде вираховуватися за ставкою…

16 хв. ago

Влада готова оголосити вибори в будь-який момент: що про це свідчить

Вперше серйозна дискусія про вибори в Україні розпочалася у жовтні-листопаді минулого року. Дискусія, зокрема, стосувалася…

25 хв. ago

Гени не винні: 5 чинників, які змушують вас старіти швидше

Сигарети, алкоголь і нестача сну можуть сприяти тому, що ви матимете вигляд і почуватиметеся старшими.…

34 хв. ago

“Дуже скоро матимемо критичну ситуацію”: Жорін різко висловився про “вінегрет” у піхоті ЗСУ

Українська армія не може собі дозволити використовувати піхоту, як це робить російська. Підходи до ведення…

42 хв. ago

В Україні прискорилось зростання цін: як здорожчала їжа

У вересні 2024 року споживча інфляція в Україні у річному вирахуванні прискорилася до 8,6% –…

49 хв. ago