Працівниця круїзного судна поділилася правдою про романи на борту “корабля мрії” (відео)

Працівниця круїзного судна на ім’я Люсі відкрила завісу над романами членів екіпажу і розповіла, що вони можуть бути пов’язані з серйозними ускладненнями. Про це блогерка розповіла в одному зі своїх останніх відео на YouTube.

Любов може виникнути в найрізноманітніших ситуаціях, але одне з найпоширеніших місць, де розквітають романтичні стосунки, — це робота, де люди проводять значну частину свого часу. Однак залежно від місця роботи ці знайомства можуть бути пов’язані з певними труднощами.

Люсі веде канал “Cruising as Crew” на YouTube і каже, що стосунки між членами екіпажу, як правило, сильно відрізняються від романів на суші. Вона зазначила, що такі стосунки часто мають часові рамки.

“Ви вже знаєте, коли вони закінчаться. Більшість трудових договорів на круїзних лайнерах мають термін дії, а отже, у тих, хто перебуває у стосунках, є два варіанти. Або ви продовжуєте стосунки на відстані, або припиняєте їх”, — стверджує вона.

Хоча така ситуація може здатися не ідеальною, Люсі вважає, що вона не обов’язково має бути негативною. Насправді вона наполягає на тому, що це може допомогти учасникам стосунків більше цінувати той короткий час, який вони проводять зі своїми партнерами, адже в них кожен день на рахунку.

Працівниця круїзного судна на ім’я Люсі відкрила завісу над романами членів екіпажу Фото: YouTube

Вона також сказала, що стосунки на борту корабля зазвичай інтенсивніші, ніж на суші. Однак це не означає, що романтика згасає: за словами Люсі, перебування на борту круїзного лайнера може зробити фазу медового місяця тривалішою, оскільки парам не доводиться займатися такими виснажливими справами, як прання, похід у крамниці або спільне прибирання.

“У круїзі ви щодня відкриваєте для себе щось нове разом зі своїм хлопцем чи дівчиною. Це все одно що щодня проводити відпустку з людиною, яка вам подобається”, — зазначила вона.

Ілюстративне фото Фото: Celebrity Summit

Хоча це може здатися ідеальною відправною точкою для любовних стосунків, більшість людей на круїзних лайнерах не шукають нічого серйозного.

“Це не ідеальне середовище для створення довгострокових стосунків, тому що вони, найімовірніше, перебувають на іншому кінці світу, і ваш час, проведений разом, обмежений”, — додала вона.

Коломієць Надія

Recent Posts

Масштабні аварійні відключення: в яких областях мешканці залишилися без світла

За даними міністерства станом на 12 жовтня внаслідок ворожих обстрілів понад сім тисяч абонентів у…

4 хв. ago

Зима почнеться в середині осені – прогноз погоди на 13 жовтня

У неділю, 13 жовтня, в Україні буде хмарно. Про це повідомляє Укргідрометцентр. Синоптики прогнозують, що атмосферний фронт пройде…

13 хв. ago

Хлопчики не повинні виїжджати за кордон: у Міністерстві освіти сказали, як хочуть завадити цьому

З початку повномашстабної війни багато українців були змушені виїхати з країн і залишаться закордоном. Звичайно,…

22 хв. ago

Вчені назвали найголовніші умови, за яких людина може прожити понад 100 років

Щоб стати довгожителем, треба дотримуватися деяких правил здорового способу життя, адже можливість прожити понад сто…

31 хв. ago

Втрата Покровська стане для України економічною проблемою, – Foreign Policy

Можливе захоплення Покровська російськими окупантами буде не тільки військовою поразкою для ЗСУ, а й створить серйозні…

37 хв. ago

Щоб не було великих проблем під час вимкнення світла: Кабмін попередив українців

В Україні кожен громадянин може зробити свій внесок у підтримку енергетичної стабільності, дотримуючись кількох простих…

48 хв. ago