Упевнений у “минулому житті”: чоловік помітив двійника на знімку 1905 року (фото)

Майкл Коропіш із Великої Британії був вражений, коли побачив свого двійника на фото 1905 року. Після цього він був повністю переконаний, що в нього було минуле життя. Про цю історію згадує британський таблоїд The Mirror.

Майкл Коропиш був спантеличений знайденим його друзями в інтернеті знімком, на якому зображена людина, яка може бути його двійником. Фото було зроблено в 1905 році. Після цього професійний художник розповів, що тепер розуміє, чому він змушений одягатися як людина вікторіанської епохи й уникати технологій XXI століття.

На чорно-білому знімку, зробленому 1905 року, зображено молодого чоловіка років 20, який сидить на стільці й дивиться на свою нову дружину, яка, як вважається, щойно одружилася.

Чоловік побачив свого двійника на фото 1905 року Фото: Caters news

Майкл зі Стокпорта, Манчестер (Англія), поділився своїм фото в тій самій позі, щоб продемонструвати неймовірну схожість між ними. В ексклюзивному інтерв’ю Mirror Online він додав:

“Мені надіслали фото в Instagram, оскільки хтось вирішив, що це я. Я був приголомшений. У нас було однакове волосся, форма обличчя, ніс і стиль одягу. Коли я пошукав в інтернеті зворотне зображення, то зрозумів, що це не підробка і що насправді вона була зроблена 115 років тому. Я завжди був одержимий епохою XIX століття і присвятив їй свій гардероб і спосіб життя, і тепер, можливо, це пов’язано з моїм минулим життям”, — розповів тоді британець.

За його словами, багато людей в інтернеті називали його “мандрівником у часі”.

Майкл Коропіш захоплений способом життя вікторіанської епохи Фото: Caters news

Майклу подобається спосіб життя вікторіанської епохи XIX століття, він наповнює свій будинок антикваріатом. Британець також їздить на старовинному велосипеді, пише пером і чорнилом і відмовляється дивитися телевізор. Він упевнений, що так сильно зацікавився цією епохою завдяки тому, що жив у минулому.

“Я нічого не знаю про людину на фото, зробленому в 1905 році, але, судячи з її одягу, вона була або з Великої Британії, або зі США. Спочатку мене це дуже налякало, адже я ніколи не бачив, щоб хтось був так схожий на мене. Коли я дивлюся на фотографію, мені здається, що я дивлюся на своє недавнє зображення, але це, звичайно, не так. Я переконаний, що в мене було минуле життя”, — додав він.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

3 години ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

3 години ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

3 години ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

3 години ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

3 години ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

3 години ago