Принц Гаррі відхилив пропозицію короля Чарльза III: про що йдеться

Поки всі ЗМІ обговорювали той момент, що король Чарльз III відмовився зустрітися з принцом Гаррі, коли той був минулого тижня у Великій Британії, з’ясувалося, що поведінка монарха могла бути викликана банальною образою. Як пише The Sunday Times, батько Гаррі запропонував молодшому синові залишитися в королівській резиденції, поки герцог перебував у Лондоні, однак той відхилив пропозицію Його Величності. Про це виданню розповіли джерела з близького оточення короля.

За їхніми словами, якби Гаррі погодився, то в нього було б більше можливостей побачити батька і поговорити з ним. Вони також спростували інформацію, що монарх спеціально не захотів бачити Гаррі.

“Усе це дуже сумно. Хоча це правда, що король зі зрозумілих причин насторожено ставиться до зустрічей із Гаррі, з огляду на галас, який, здається, оточує всі подібні візити, він, звісно, погодився побачити свого сина в найуразливіший момент його хвороби і в дуже короткі терміни. Хоча він навряд чи збирався розстелити червону доріжку в той момент, коли було оголошено про цю поїздку на 10-річчя Ігор нескорених, коли лікарі радили йому зосередитися на лікуванні та одужанні, чутки про те, що він відмовився знайти місце у своєму щоденнику… ну, скажімо так, не відповідають дійсності”, — розповіло джерело.

Принц Гаррі відвідав службу в соборі Святого Павла Фото: Getty

Натомість товариш принца стверджує, що герцог Сассекський попросив про зустріч із батьком задовго до його поїздки.

“Я не можу собі уявити, щоб цей запит залишився непоміченим. Навіть якби вони не отримали прохання, у що я не вірю, чи міг Його Величність не звернутися з проханням про зустріч із сином? Було широко відомо, що він приїде”, — запевняє інсайдер.

Друзі Гаррі, які, ймовірно, проводили з ним час у Лондоні, стверджували, що Гаррі був “глибоко вражений” тим, що не побачився з батьком.

“Мене це дуже дивує. Я чекав їхньої зустрічі. Я знаю, що він хотів зустрічі, і тепер неясно, коли він повернеться наступного разу”, — сказав один із друзів.

Король, який так і не зустрівся з сином, знайшов час на те, щоб влаштувати вечірку в саду Букінгемського палацу, куди запросили 8000 осіб, а наступного дня його гостем став футболіст Девід Бекхем.

Водночас — усього за 4,6 милі звідси — Гаррі відвідав службу в соборі Святого Павла на честь річниці Ігор нескорених.

Після заходів принц полетів до Нігерії, де на нього чекала дружина Меган Маркл.

Ольга Степанова

Recent Posts

Українцям розповіли, в якій валюті краще тримати гроші: чи варто вкладати кошти в долари

Вкладення коштів у різні активи може допомогти захистити заощадження і навіть заробити на них. Наприклад,…

7 хв. ago

Гонконгом шириться нова смертельна хвороба: померли вже четверо людей

У Гонконзі (адміністративний район КНР) поширюється смертоносна бактеріальна інфекція. Відомо вже про чотири летальні випадки. Як…

19 хв. ago

Затримання “Тринадцятого”: у телеграм-каналі воєнного злочинця справжня істерика

У телеграм-каналі Єгора Гузенка справжня істерика. Так, небайдужі закликають правоохоронців припинити знущання з затриманого. Про…

28 хв. ago

Не до кінця втрачені: вчені виявили незвичайну рису характеру психопатів

Нещодавні дослідження показали, що, хоча психопати часто сприймаються як позбавлені емпатії, вони здатні розуміти емоції…

38 хв. ago

3,5-метровий Дракула з величезними крилами: названо найбільшу істоту на Землі, що літає (фото)

Історія Землі налічує понад 4,5 мільярда років і за цей час вона встигла стати домівкою…

47 хв. ago

Посилки з AliExpress стануть розкішшю: нові правила позбавлять дешевого шопінгу

Голова комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев під час…

55 хв. ago