Люди шоковані: працівник ресторану навмисно псував їжу і знімав це на відео

У США працівник ресторану зізнався поліції в тому, що він псував їжу для клієнтів понад 20 разів. 21-річного Джейса Крістіана Хенсона, який працював у стейк-хаусі Hereford House менше ніж місяць, затримали 25 квітня. Про це пише Daily Mail.

Хлопець зізнався, що вчиняв непристойні дії з їжею, фіксував їх на відео та публікував в інтернеті. Американець стверджує, що його підбурювали інші люди в мережі. Хенсона взяло під варту поліцейське управління Лівуда після того, як наприкінці минулого тижня вони отримали наводку від ФБР.

Його заарештували й звинуватили в одному кримінальному злочині після того, як детективи поговорили з керівництвом Hereford House про свої підозри.

“На їжу були поміщені тілесні рідини, і у зв’язку з цим ми просимо громадськість зв’язатися з нами, щоб ми могли побачити масштаби завданих збитків”, — сказав окружний прокурор округу Джонсон Стівен Хоу.

Хлопець зізнався, що вчиняв непристойні дії з їжею Фото: Facebook

Він також сказав, що співробітники поліції не можуть сказати, як, на їхню думку, Хенсон забруднив продукти. Однак ця новина шокувала давніх клієнтів і викликала занепокоєння з приводу того, на кого вони “націлені”.

“Я був шокований, було неймовірно, що хтось зробив це навмисно. Така реакція була в багатьох після того, як поліція заявила, що службовець навмисно зіпсував їжу в Hereford House”, — сказав один невідомий клієнт.

За час роботи Генсона в ресторані харчувалися близько 140 осіб Фото: Facebook

За час роботи Генсона в ресторані харчувалися близько 140 осіб. Тепер йому загрожує тюремне ув’язнення тривалістю до 13 місяців і штраф у розмірі $100 тис. Керівництво Hereford House запевнило людей, що після арешту обвинуваченого було вжито необхідних заходів для забезпечення якісного харчування.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

53 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

55 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

56 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

1 годину ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

1 годину ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

1 годину ago