«Що відбувається в армії!»: Z-воєнкор накинувся на Скабеєву. ВІДЕО

У соціальних мережах набирає популярність відео, в якому російський блогер та Z-волонтер Євген Гольман розповів, що в російській армії практикуються страти та розправи над неугодними бійцями, які відмовляються платити командуванню, пише «Діалог.UA» .

Він різко розкритикував російську пропаганду і особисто Скабеєву за брехню, а також командування і зажадав терміново розібратися в ситуації.

Що відбувається в армії! Дітлахів обнулюють за те, що вони не платять частку! За Скабеєвою виходить, що ми вже землю двічі обійшли. А насправді йде жорстка війна!» – заявляє він.

Перераховуючи найжорстокіші практики армії РФ, які застосовуються до російських солдатів, він зазначив відправлення штурмових загонів військових, які пройшли підготовку з управління дронами.

Бюрократія та брехня охопили різні структури ЗС РФ, а штаби тонуть у паперових звітах. При цьому в тилу також відбувається зрада, де постійно зростають ціни, а влада країни не реагує на військові злочини командирів проти російських солдатів у зоні бойових дій.

Лисенко Катерина

Recent Posts

У Росії збиток на трильйони: влада звинувачує людей з ожирінням

Директор департаменту моніторингу, аналізу та стратегічного розвитку охорони здоров'я МОЗ РФ Іван Дєєв звинуватив росіян…

5 хв. ago

Міносвіти підтримало заборону російської на перервах у школах: деталі

Заборону спілкування російською мовою на перервах та поза уроками у школах підтримало Міністерство освіти і науки. Українці…

14 хв. ago

Як організувати простір в шафі: поради, які допоможуть навести лад

Шафа переповнена одягом, а одягнути немає що? Ви будете здивовані тим, що ховається між вашими полицями…

22 хв. ago

Це вже востаннє: коли в Україні переводять годинники на зимовий час 2024 року

Перехід на зимовий час 2024 року стане останнім для українців. Після цього ми більше не…

31 хв. ago

Корупційні схеми у МСЕК. Кому йдуть мільйонні потоки за інвалідність

В Україні значно побільшало корупційних скандалів навколо медико-соціальних експертних комісій – МСЕК. При обшуках квартир…

40 хв. ago

Незаконні “благодійні внески” в пологових: як боротися з поборами

У соціальних мережах неодноразово з’являються повідомлення про те, що деякі лікарні вимагають від породіль "благодійні…

48 хв. ago