“Місця для всіх знайдуться”: Кадиров попередив росіян про новий метод мобілізації на війну

Чеченців будуть відправляти на фронт в Україні замість штрафів. Порушникам кримінальних статей буде доступний вибір — максимальний термін або ж служба на передовій. Про це 9 жовтня повідомив лідер Чечні Рамзан Кадиров.

Він провів нараду з силовиками, обговорення, зокрема, стосувалось “проблемної молоді”. Політик наголосив, що молодих жителів Чечні неодноразово закликали до зразкової поведінки відповідної до традицій.

З його слів, “прогресивна частина чеченського суспільства” здебільшого навчається, займається спортом та шукає себе у різних сферах. Однак є й такі, хто вважає, що для них “жодних законів не писано”.

“Молодь, що належить до цієї меншості, веде пустий, аморальний спосіб життя. Може дозволити собі припаркуватися будь-де, сісти за кермо, перебуваючи під впливом заборонених препаратів, порушувати ПДР, пишаючись цим, провокувати конфлікти”, — зазначив Кадиров.

Він запевнив, що таких “бунтівників та порушників порядку” вже неодноразово попереджали про наслідки.

“Відтепер розмова з ними буде короткою. Не поважаєш закон — або за ґрати на максимальний термін, або підписуй контракт і в зону “СВО”. Там ворогові й показуй свою хоробрість, зухвалість та лихацтво”, — заявив лідер Чечні.

Він додав, що замість притягнення до адміністративної відповідальності також буде “доцільніше” відправляти порушників служити у ЗС РФ.

“З огляду на те, що ми формуємо новий полк чисельністю 2 500 осіб, це буде доречно. Місця для всіх знайдуться”, — запевнив Кадиров.

Коломієць Надія

Recent Posts

“Новостворені бригади – відверте лайно”: військовий різко висловився щодо ситуації в ЗСУ

Військовий різко висловився про низьку ефективність новостворених підрозділів. Це безпосередньо впливає на ситуацію на фронті.…

1 хв. ago

В Україні змінять систему бронювання: у Раді пояснили, кому варто переживати

Рішення Кабінету міністрів щодо проведення аудиту підприємств, визнаних критичними, є обґрунтованим. Під час бронювання було виявлено…

10 хв. ago

Де не варто ховати гроші – 10 місць, про які точно знають грабіжники

Під час крадіжки злодії не хочуть витрачати багато часу на пошуки цінних речей, тому вони…

18 хв. ago

Українці можуть отримати майже 1 000 грн доплати до пенсії: кому заплатять надбавку

Частина пенсіонерів може отримати спеціальну надбавку до пенсії. Така допомога надається тим особам, які мають погіршений…

27 хв. ago

У Росії намагалися вбити близького друга Кадирова-старшого, що відомо (фото, відео)

Найближчого соратника покійного Ахмата Кадирова (батько Рамзана Кадирова) у другу чеченську війну, а нині помічника…

36 хв. ago

Виробництво чипів “зупиниться”: затоплено джерело 90% надчистого кварцу у світі

У США ураган "Хелен" призвів до затоплення копалень у гірському містечку Спрус-Пайн (Північна Кароліна), що призвело до…

45 хв. ago