Американець прилетів до Лондона заради унікального десерту: що це таке (відео)

Популярний нью-йоркський блогер та інфлюенсер приголомшив своїх шанувальників, прилетівши зі США до Лондона, щоб спробувати вуличний десерт за 8 фунтів стерлінгів. Про це пише Mirror.

Тішон Лоуренс набрав понад 19 мільйонів підписників на TikTok за свої комедійні відеоролики про життя і подорожі. Але нещодавно 26-річний хлопець здійснив несподівану поїздку, щоб спробувати вірусну вуличну їжу, яку він побачив у мережі.

Він шокував своїх шанувальників, коли заявив, що здійснив 7-годинний переліт до Лондона тільки заради порції полуниці в шоколаді. У кліпі, який зібрав понад 580 000 лайків, його можна побачити стоячим у готельному номері з сумками після реєстрації.

“Ви, напевно, думаєте: “Тішоне, ти не проробив весь цей шлях до Лондона, щоб спробувати полуницю в шоколаді”. Але ми щойно приземлилися”, — сказав він.

Тішон одразу ж вирушив на пошуки десерту, заради якого він опинився в Лондоні. І знайшов його на ринку Боро в Саутуарці.

Десерт продає якийсь Реп, який упізнав блогера і дав йому безкоштовний зразок, після якого Тішон заявив, що ціла порція коштує своїх грошей.

“Ця людина знала, що робила, коли дала мені безкоштовний зразок. Добре, значить, 8 фунтів. 8 фунтів за полуницю. 10 доларів за це? Так, краще б воно було хорошим”, — він негайно взявся за десерт, поки шоколад не застиг, і одразу зауважив, що шоколад у Британії смачніший, ніж американський.

“Шоколад просто тане в роті. А полуниця дивовижно свіжа. Від мене він отримує дев’ять. Дев’ять із десяти. Безумовно”, — резюмував Тішон.

Користувачі TikTok відзначили, що десерт має дуже апетитний вигляд. А один пожартував, що вперше бачить у Великій Британії людину, яка радіє їжі.

Коломієць Надія

Recent Posts

“Тепер поліція допомагає з мобілізацією”: експерт пояснив, що не так з реформою

Наділення співробітників Національної поліції повноваженнями щодо мобілізації призвело до додаткового навантаження органів ТЦК. Про це написав…

3 хв. ago

Що можна і чого не можна робити при чищенні титанового iPhone: корисні поради

Apple використовує титан для останніх моделей iPhone високого класу, але що безпечно і найкраще використовувати…

23 хв. ago

Долар у середині жовтня: експерт дав прогноз курсу валюти

Перетин жовтня запам’ятається досить спокійним і досить прогнозованим станом валютного ринку.

28 хв. ago

Вчені розвіяли популярний міф про каву

Вчені з Університету Квінсленду не знайшли переконливих доказів зв'язку між споживанням кави вагітними жінками та…

41 хв. ago

Путін розширив безвізовий режим для Грузії

Глава РФ Володимир Путін своїм указом спростив порядок в'їзду та виїзду з країни громадян Грузії.…

52 хв. ago

Союзників у Путіна немає: це все фікція

Одна з новин, що обговорюються сьогодні, – президент Сербії («дружньої країни», згідно з вигадкою російських…

1 годину ago