Знищити все: історія з ймовірною коханкою принца Вільяма отримала несподіване продовження

Для британської королівської родини репутація завжди стояла першому місці – як сто років тому, і зараз. Частково через це Кейт Міддлтон довелося записати відеозвернення, в якому вона розповіла про свою боротьбу з раком. Адже поки публіка не знала про хворобу принцеси, всі обговорювали, що вона збирається розлучатися з принцом Вільямом через його зради.

Однак після заяви Кейт чутки про коханку спадкоємця престолу не припинилися. У Мережі знову обговорюють, що поки багатодітна мати проходить профілактичну хімієтерапію, її чоловік проводить час із Роуз Генбері. Зважаючи на все, королівський палац втомився це терпіти. Інакше як можна пояснити, що з інтернету зникло понад 20 публікацій про маркізу Чолмонделі?

Роуз Генбері. Фото: Getty Images

Статті за період з 2019-го по 2024 рік зникли з таких великих ЗМІ, як TatlerDaily MailEvening StandardThe MirrorThe SunThe Daily ExpressThe Guardian. Там, де новинні матеріали залишилися, видалили абзаци, які в негативному ключі зачіпали Роуз. Публіка не сумнівається: це було зроблено на прохання важливих людей із Букінгемського палацу. Отже, британській королівській сім’ї є що приховувати.

Нагадаємо, що Генбері – британська аристократка, якийсь час вона працювала в модельному бізнесі. У 2009 році Роуз вийшла заміж за Девіда Чолмонделі. У цьому шлюбі у них народилося троє дітей.

Роуз із чоловіком Девідом. Фото: Getty Images

Про невірність Вільяма навесні 2024 говорили навіть на американському телебаченні. Комік Стівен Колберт розвинув цю тему у своїй передачі «Пізнє шоу»:

«Королівство здригнулося від зникнення Кейт Міддлтон. Що ж, тепер інтернет-детективи припускають, що відсутність Кейт може бути пов’язана з романом її чоловіка та майбутнього короля Англії Вільяма. Отже, я думаю, ми всі знаємо, хто ця гадана інша жінка. Скажіть це разом зі мною – маркіза Чолмонделі. Яке гарне ім’я!».

Принц Вільям. Фото: Getty Images

Ймовірно, все це стало останньою краплею для королівської родини й вони скористалися своїм становищем, щоб більше ніхто не ганьбив ім’я майбутнього правителя.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

46 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

48 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

49 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

60 хв. ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

1 годину ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

1 годину ago